I hemmets trygga vrå

Folket tyckte att jag skulle uppdatera, så jag får väl göra det då =) Jag sitter här i min alldeles EGNA lägenhet! Som bara är MIN! Och Luffsens då. Jag måste erkänna att det kändes väldigt ensamt igår kväll när det hade blivit mörkt och allt. Undrade vad jag gett mig in på egentligen. Men nu efter en god natts sömn och i dagens ljus så känns allt kanon igen. Undrar varför det är så egentligen.
Allt känns så mycket jobbigare när man är trött och det är mörkt. Men i ljuset så är allt mycket klarare och det känns som att man kan klara nästan vad som helst.

Min bror och hans sambo Mia och deras döttrar har varit här. De tog med sig lite fika. Och så provade jag ugnen för första gången idag. Gav mig på att baka en sockerkaka. Den fick vara i ugnen lite längre än den skulle, men den blev faktiskt väldigt god tillslut. Så vi hade mycket att mumsa på. Dessutom fick jag behålla det fikat som de hade med sig. Så TACK  så jätte mycket! Det kändes bra att få lite besök. Det blir ju lite ensamt och tomt även på dagen. Dessutom känns de som min andra familj på något sett. Jag har spenderat så mycket tid hos dem. Nu senast bodde jag där i två veckor och jag ville inte åka hem. Trivs verkligen jätte bra där, och det känns skönt att veta att jag så gärna får komma igen. *stor glad mun*
Sen fick jag en jättefin blomma som passar så grymt bra i min lägenhet. ROSA! hihi :D Jättefin, med fin rosett också =) Och sen fick jag en jättefin smyckad burk som jag kan samla pengar i till min nästa singel! Kanon!
Men det bästa av allt var den fina teckningen som jag fick av Becca. Med den kan jag alltid hålla reda på när jag och Luffsen sover. För man kan ju inte sova för mycket =)

Har dock inte hittat min kamera än bland alla kartonger så ni får vänta med foton. Det är ju ändå ganska rörigt här, men gardiner fick jag upp idag, och blommor har jag i fönstren, så det känns som ett hem nu.

Snart springer jag över till mammsen för lite middag. Hi hi, det enda jag har i matväg är spagetti än så länge hehe.

1 Jenny:

skriven

Grattis till lägenheten :)

Kram Jenny

2 Anonym:

skriven

det var verkligen en jätte fin lägenhet... vi sa det att nu blir det nog dig man hälsar på när man är i jkpg... ;o). hoppas att det inte gör nåt!!!

TACK för fikat...

Å du är alltid välkommen hit !!

3 Mia:

skriven

det var verkligen en jätte fin lägenhet... vi sa det att nu blir det nog dig man hälsar på när man är i jkpg... ;o). hoppas att det inte gör nåt!!!

TACK för fikat...

Å du är alltid välkommen hit !!

Kommentera här: