Problem.. men det ordnar sig nog

Kommer från sjukhuset då jag och mamma hälsat på min syster. Tog med hennes dator och en himla massa filmer, så hon har något att göra.
När vi kom hade hon precis varit på magnet röntgen, så i morgon får vi antagligen veta om det visade något.
En sjukgymnast kom in till henne medan vi var där också. Det kändes så konstigt att se henne lyfta högra armen med hjälp av sin vänster arm. Dessutom höll både mamma och jag på at få blodtrycksfall där inne, när hon skulle få en kanylinsatt och det bara blev fel hela tiden. Gjorde jätte ont på Liselotte och det är verkligen jobbigt att se henne ha så ont.
Men jag trodde inte att jag var känslig, men när det är ens syskon eller barn så är det väl annorlunda antar jag.

Liselotte hade även sagt i telefonen att hon saknade sin vovve så jag filmade lite innan vi åkte dit och la in på hennes dator. Tror att hon uppskattade det.
Nu hoppas vi på att hon får känseln och rörligheten tillbaka i armen också.

Vi fick även träffa Christian som körde motorcykeln. Och han bad om ursäkt och jag tycker så rynd om honom. Han måste verkligen ha dåligt samvete, men vi sa det till honom att vi är inte arga på något vis. Det var ju absolut inte hans fel och vi är ju bara glada att de båda är så bra som de är. Han har en bruten arm och så var det något med ryggen också.

Mamma ochvår älskade Liselotte.

 

Hissen är trasig hos oss här också så vi har fått bära hundarna flera gånger. De kommer och lagar den tre gånger om dagen, men sen går den bara sönder igen så jag vet inte. Så här går det ju inte att ha det. Det finns äldre också som inte kan gå sju trappor liksom.

Nu på eftermiddagen så bar vi hundarna ner 6 trappor, men sen gick vi in i ingången bredvid och tog deras hiss upp till översta våningen, gick genom vinden och sen tre trappor ner till oss. Det var lite bättre än att bara tre hundar upp 6 trappor.

 

MEN NU FÅR DE ALLT TA OCH LAGA HISSEN ORDENTLIGT!

 

Hissen vid entrén i går kväll. Det satt en dam i 90 års åldern och kom inte hem. Hon bor på sjunde våningen och hissen fungerade ju inte igen. Så vi väntade med henne där i 45 minuter tills reparatören kom och ordnade det. Sen fungerade den i några timmar tills den dog igen.

 

Vi tycker att de ska laga hissen för all framtid nu!

1 alexandra:

skriven

Sv. lagt till dej nu :)

2 Elin - Blueebarry:

skriven

vad är det som har hänt med henne? "/ Hoppas hon blir bra snart iallafall!

3 Mollymus - bloggar från Uppsala:

skriven

Hej! Jag har skrivit ett inlägg om Ungdomsvåld på min blogg och även lagt upp en kortfilm. Det skulle vara intressant att höra din syn på det hela.

Många kramar från Molly

4 Karin:

skriven

Hoppas hon blir bra snart!



kramar^^

5 Jessica:

skriven

Vad jobbigt det måste kännas för honom ändå. Men jag förstår inte riktigt hur hon vågade sätta sig bakpå en motorcykel med någon som aldrig skjutsat förut. Det är inte lätt! Hoppas i alla fall att det ska bli bra med dom båda! :)



Jag är supernöjd!

Kommentera här: