Ösregnet fortsätter

Ösregnet igår stoppade inte Helen och mig från att ta oss ner till "Gamla Wok" och äta mat. Lagom tills vi hade ätit färdigt så duggade det bara lite och det blev en sväng på stan också! :D Idag är vädret nästan lika illa. Vart är solen på min semester!?
 
 
 
 

One wish

Surfade runt efter lite fina mönster och hamnade som vanligt på Cath Kidston. Så underbara mönster! Men så snubblade jag på denna otroligt gulliga bilden. Så där vill jag också ha det! Har dock ingen laptop :(
 
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5cs1lXVBk1ry595to1_500.png

Bra start på semesterveckan!

 
Idag har det verkligen varit jätte fint väder! En perfekt början på min semestervecka med andra ord. Jag har besökt mitt nya jobb idag och pratat lite med pedagogerna då de flesta barn är på semester redan. Några barn kunde jag dock hälsa på. Jag kände mig väldigt välkommen! Mitt jobb kommer vara tio minuter hemifrån dessutom, så det kan inte bli bättre. Vecka 32, here I come!
 
Lite nytta har jag dessutom gjort i helgen. Rensat och rengjort kylen, blev i stort sett tomt så idag fick jag inhandla lite nytt. Rengjort spis, ugn och fläkt har jag också gjort, vilket känns grymt skönt. I morgon satsar jag på skruning av badrummet ;)
 
Nu är det bara att njuta av resten av semesterveckan, jag hoppas på sol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rebeccas Design

Min brorsdotter Rebecca är 7 år och ville nu ha hjälp med att skapa en blogg. Såhär blev resultatet! Ska bli roligt att följa hennes blogg!
 
 
 


RSS 2.0