Fin finemang

Vädret är ju helt underbart! Man får njuta nu medan den är framme, för snart är regnet här igen. Det kan dock vara mysigt med regn, om man ligger i ett tält till exempel. Men det gör jag ju inte nu.
 
 
 
Hade en jätte mysig fredagkväll med mina systrar. God mat och många riktigt äkta skratt.
 
 
 
Inhandlade en ny tv igår dessutom! Det var verkligen på tiden! var dock tvungen att köpa en ny tvbänk också för att den gamla var inte tillräckligt bred för min tv.
 
 
 
 

A smile is a curve that sets everything straight

Är så nöjd med min plånbok från etsy.com som även har plats för min galaxy s5! Weee! Den gav mig lite glädje även i regnet som pågått ett tag. Skönt att solen har hittat tillbaka denna veckan. Håller tumamrna för att den stannar lite till.
 
Något av det bästa med att jobba som förskollärare är ändå att man är ute så mycket. På sommaren är det gött i värmen och på vintern är skönt att få se lite ljus under dagen och inte sitta inne hela tiden. Något som förvånat mig väldigt (peppar peppar) är att jag inte blivit förkyld än. Så många snoriga näsor jag torkar om dagarna. Jag brukar alltid bli sjuk vid sådana perioder. Jag håller mina tummar att jag kanske slipper ett tag till!
 


RSS 2.0