Bad update

Ja, nu så tänkte jag att jag borde uppdatera lite här. På tiden va? Dagen har varit rikigt bra faktiskt. Mor min och Inge har jag väntat på hela dagen, men de sitter antagligen på flyget, för mobilsvaret kommer igång direkt när jag ringer vilket brukar betyda att mobilen är avstängd.
Men de kommer säkert hem sent i kväll eller i natt. Jag hoppas i allafall att de haft en härlig bröllopsresa i Azorerna.

Men praktiken har gått bra idag, dock känns det lite sorgligt att det är sista dagen imorgon. Idag när jag skulle gå hem så var det några barn som höll fast mig och ville följa med mig hem. De ville ABSOLUT inte att jag skulle gå.
Man bara smälter ju när sådant händer. Så... det kommer kännas konstigt att lämna alla. Men vem vet, jag kanske får jobb där en dag.

Eftermiddagen har jag spenderat hemma med städning, tvättning, diskning, matagning och gå ut med soporna- ing.  Haha. ja, så nu är jag ganska slut faktiskt. Men jag vill ju att mamma och Inge ska få ha det fint när de kommer hem.

Så imorgon är det upp till bevis på praktiken. Har mina handledare tyckt att jag gjort ett bra jobb och är värd ett G eller har jag varit helt värdelös? Hm... Ja det återstår att se imorgon. Så... fortsättning följer.
1 Emelie ♥:

skriven

sv: tack detsamma! :D

Kommentera här: