Hur blev jag bra på design?

Jag har fått väldigt många komplimanger kring min design den senaste tiden. Tack så jätte mycket! Det är riktigt roligt att höra att den är fin och att jag gjort ett bra jobb med den =)
Men jag kan säga att det har tagit tid och varit en lång resa till att bli så här pass bra. Och jag har mycket kvar att lära.

När jag började blogga i mars 2009, så fick jag genast ett intresse för bloggdesign. För det är ju så mycket roligare att blogga om man har en design som man tycker om. Jag började med att gå in på designadinblogg.se för att lära mig lite av de enklaste koderna. Det tog tid och jag tyckte bara att det såg rörigt ut. Mamma berättade för mig här omdagen att jag tyckte att det var jätte svårt och aldrig trodde att jag skulle lära mig detta.

För att få en fin design krävs egentligen inte så mycket. Men jag använda i början mig av paint för att göra min header. Det var svårt att göra i det programmet, men som en början så går det jue. Jag blev riktigt nöjd.
Men sen ville jag utvecklas. Jag googlade mycket och frågade mycket. Men jag vet att många som desginar inte vill ha designfrågor. Och det förstår jag. De får så mycket frågor att de inte hinner svara. Men därför svarar gärna jag på era frågor. Kan jag svara så försöker jag =)

Sen skaffade jag Photoshop och det blev så mycket enklare. Det har tagit 1½ år att komma hit jag är idag. Kämpa på! Ni kommer få till det till slut. Det gäller bara att vara envis och vetgirig! Ge er inte förrän ni har det!

En av mina första designer. Header gjord i paint och bakgrund hittad genom google. Jag var jätte nöjd när jag fått till denna. HEhe