Det ser ljust ut

Idag var mamma och jag och julhandlade. Alla julklappar är nu klara. Skönt! Dessutom satt jag nu med denna dumma uppsatsen och är äntligen färdig med reflektionen! Yey! Detta jullovet kunde inte komma mer lägligt. Det verkar som att allas motivation har gått och gömt sig, eller rymt eller nåt! Kanske tagit semester. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka efter jullovet, för då är det full fart igen.

Jag håller ju på att sticka ett par benvärmare till mig själv, till julklapp hehe. Och den ena är klar. Är inne på min andra och nu när jag är klar med allt skolarbete så kommer det gå undan med stickningen. Men mamma och jag märkte att det garnet vi har inte kommer räcka, så vi åkte idag till Rusta för att köpa mer. Men det var slut!!!
Vad sjutton skulle vi göra nu?! Helt plötsligt börja på en ny färg? Skulle inte tro det! Nej vi åkte till Lerbodalen eller vad det heter, det ligger i allafall vid Ekohallen, så mycket vet jag. Och vad hittade vi där? Mitt garn! Så nu har jag så att det kommer att bli över.

Nu ska vovven ut, sen ska jag träna och sen blir det stickning resten av kvällen!

1 Jenna:

skriven

Gud vilken fin blogg.. min dröm alltså, älskar färgen extremt.. är typ rosa freak :p haha

2 Sandrah:

skriven

Vilken fin design du har.

3 cissi:

skriven

Underbart med jullov! :) I know the feeling. Läser också till lärare, fast i Norrköping!

4 cissi:

skriven

Jag trivs väldigt bra :) Men får tyvärr inte fortsätta till våren, eftersom jag inte klarat av spärrtentan som finns. :/ Jag tänkte inrikta mig både på grundskolan och förskolan. Du är bara mot förskolan eller? :) Kram!

Kommentera här: