Price Tag

Tycker verkligen att denna låten är riktigt bra! Har ju inte en lika cool video som Jeesie och heller inte lika grym röst, men jag har tolkat den på mitt vis och säg gärna vad ni tycker.


Trött så det skriker om det

Nu ska jag springa ut med vovven och sen ska jag iväg på kör! Jag hoppas att jag piggnar till när jag kommer ut för just nu är jag dödstrött! Så jobbigt. I morgon är det seminarie och sen är det helg! Nästa vecka börja en fyra veckors lång praktik. Yey!


Price Tag

Älskar denna låten och Jessie är så grymt bra! Men jag måste säga att denna Maddi är allt bra nära att vara bättre alltså. Vad tycker ni?


Hundvakt!

Är hundvakt åt min syster och hennes pojkväns valp. Så söt är han! har övat på redovisning också samtidigt. Behöver dock äta lite snart. Är hungrig!

 


Inga hål och en tolkning av skriet

I morse var jag hos tandläkaren och jag kan gladerligen meddela att jag inga hål hade. Yey! Dock så håller mina två visdomständer i underkäken att växa åt helt fel håll. De blev lite trötta de senaste åren och bestämde sig för att sova så nu växer de innåt mot min andra tänder. Men vi får se hur det blir med det där. Jag hade i allafall fina tänder förövrigt, och inget behövde jag betala heller tack varje mina innestående bidrag.

Det blev plugga grupparbete på förmiddagen och på eftermiddagen så var det bild. Fram med kolkritor och penslar. Ja lite färg behövdes också. Vi skulle tolka skriet. Min grup inspirerades av hur världen ser ut idag. Lite kärnkraftverk, lite flodvågor, ja lite jordens undergång sådär. NJUT! :}

Lägg märke tidd surfaren uppe på den STORA dödsvågen ;)

 


En riktigt bra påskhelg!

I helgen har jag varit hos min bror och hans familj. Var lite barnvakt och haft jätte roligt! Skönt att komma hemifrån lite. Fick även lite plugg gjort, så det känns väldigt bra. I går skulle jag ha varit hundvakt åt min syster och hennes pojkväns hundvalp, men eftersom att min lilla vovve är skraj för en ynklig liten valp så fick det bli en annan gång. Haha!

Lilla Hubbe och mammas hund Betty. Luffsen ligger gömd under sängen, haha!


Jag och lilla Hubbe.Tyckte att det var dags att färga håret. Var ju blond tidigare och som ni kan se på bilden här ovan så färgade
jag det sen ljusbrunt. Nu fick det bli mörkbrunt. Känner mig nöjd!

I morgon ska jag plugga ännu mer, kan ni tänka er!

Min allra första påsksminkning!

En jätte söt liten påskkärring som jag fick äran att sminka :} Super fin tycker jag!
Gladis påskis!

Igår spelade jag in ett litet videoinlägg här hos min bror. Dock så var det något fel med videofy me igår så den videon får ni se nu :} Nu är jag barnvakt åt två super söta syskonbarn och snart blir det lite påskpynt.


Lyssna på mig! :}


Vampire!

Besök {Minephoto} för fler foton.

Fotograf - Johan Faag


Svar på fråga!

D skriver:
Jag skrev igår om vad du äter, vet inte om du såg, det kanske anades som ett puckat inlägg men bakgrunden var att jag tänkte att du kanske äter bättre för du ser fin ut så att säga, sagt på ett icke-ytligt sätt. Jag tror att vad människor äter påverkar om inte förr, så senare hur de ser ut.


SVAR:
Först och främst, tack! Hehe =) Eh som svar på frågan då. Jag äter väl inte så jätte bra kanske. Jag äter dock nästan aldrig pizza eller hamburgare och sådant. Ibland är det bra att vara fattig hehe ;P Men jag har dock blivit bättre på att äta oftare och inte hoppa över måltider som faktiskt har hänt. Speciellt om man är hemma endag och inte rör på mig så mycket, så känner jag inte att jag är hungrig. Dock så har jag börjat träna nu och då har jag ätit mycket bättre. Dock så tror jag inte att det har börjat synas än.

Frukost är en måltid som jag alltid har haft svårt för. Men havregrynsgröt och knäckebröd brukar gå bra. Nyttigt och mättande. Pasta har jag nästan lagt ner helt och hållet då jag är såå trött på det. Det blir ganksa mycket kyckling, då det är något som jag älskar och super gott till Röd Quinoa. Dock så älskar jag kakor och choklad, men man får ju försöka hålla sig till helgerna ibland... ibland... :D

Jag tror absolut att det man äter påverkar hur man ser ut både inre och yttre. Men jag tror dock att det är hur mycket man rör på sig som är det viktigaste.


Kiss me, infect me with your love, fill me with your poison

Det var kursstart i skolan idag. Specialpedagogik. Hoppas att det blir lite roligare och mer givande än de senaste kurserna varit. Nu ska det bli träning på max-nivå här hemma och sen blir det plugg tills det är dags att sova och lite mat på det såklart =) Fast jag tar nog ändå maten innan jag ska sova tror jag :}

 Taken!

Sitter med en kopp te och knäckebröd framför filmen Taken. Har sett den innan och den är sjukt bra! Hemsk, men ruskigt bra. lite Rambo känsla hehe =) I morgon är det kursstart i specialpedagogik. Vet inte vad jag har för förväntningar på den kursen. Hittills så har jag inte varit jätte motiverad så vi får väl se. Dock så är jag grymt stolt över mig själv. Har tränat varje dag denna veckan =) Ye!


Lite träning nu och sen lite film =)


1 April

Jaha, då var det första April idag. Grymt vad tiden springer iväg, önskar att jag själv kunde springa iväg ibland och lämna allt. Men idag känner jag inte så, som tur är. Nej, idag är jag glad och pigg. Nu väntar nämligen en pluggfri helg. Båda tentorna avklarade och nu väntar bara resultatet. Men denna helgen ska jag inte tänka på det. Dags att plocka fram skrivfingrarna, för nu ska här skrivas roman. Jag har varit riktigt sugen på att skriva på den senaste tiden, men skolan har tagit upp all min tid. Men nu äntligen!

Hoppas att ni alla får en bra helg! Puss!


RSS 2.0