"Ibland önskar jag att jag kunde vara någon annanstans. Där ingen kunde hitta mig, inte ens jag själv"

Sitter här i mörket och lyssnar till Yiruma - Maybe. Älskar hans pianospelande. Det är så sjukt lugnande på något vis. Kiss the rain är en av mina favoriter med Yiruma. Kan lyssna på den konstant. Hans händer måste vara en gåva från Gud. I och för sig så är det så klart inte bara händerna som gör honom så bra, men i alla fall ;)

Det märks att sommaren är över nu i alla fall. Snart är vi inne i September, och som det ser ut ute just nu så kan jag inte ens föreställa mig att det faktiskt kommer bli mörkare än så här. Det är redan kolsvart när jag går ut med hunden. Och alla lyktstolpar har en tendens att gå sönder här omkring. INTE roligt att gå ut när det är kolsvart. Så något positivt kan det ju vara med att Luffsen är som han är. Skäller ut allt och alla. Men bara utomhus, inne är han en helt annan hund. Han känner väl av att jag känner mig otrygg ute också kanske , och så vill han beskydda mig, min lilla prins.

Ja, dagen lider i alla fall mot sitt slut och sängen kallar. Det ljuva duntäcket. Mmm. I morgon ska jag posta iväg lite böcker som jag fått sålt på blocket och på eftermiddagen kommer Emma på besök. Då ska vi leka kockar och smaska i oss mat.

Sov så gott alla fina <3

Mina fingertoppar är ömma

Att gå i skolan två gånger i veckan var inte riktigt vad jag väntade mig. Det låter dock väldigt bra att bara behöva åka in till skolan torsdagar och fredagar, men det kommer nog bli lite grupparbeten som gör att jag måste åka in i alla fall. Men nu i början finns det därför mycket tid till annat, och den tiden spenderar jag med gitarren. Jag har länge velat lära mig spela gitarr, men inte riktigt haft tålamod till det. Men i våras fick en kompis med mig att söka in till en gitarrkurs på högskolan och igår var första lektionen. Mina fingertoppar är väldigt ömma just nu, och jag kan inte bärga mig tills det börjar komma lite hård hud på dem ;) hehe.


Videoinlägg blir det idag

Det blev ett videoinlägg så har ni något att titta på hehe =) Jätte intressant prat från mig verkligen, men om inte annat så kan ni ju lyssna på den fina musiken i bakgrunden med Yiruma =)

www.madebyheart.blogg.se Mia MaryKay konsult

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Johan, Happy birthday to you!

Idag för 32 år sen föddes min bror {Johan}. Grattis på födelsedagen!  Han skulle bli super glad om ni gick in på hans blogg och grattade honom. {Klicka här}


Cp-dator till Predator

I några dagar nu har det varit fullt ös här i SUnhultsbrunn. Ingen vila, ingen ro. Nja, så allvarligt har det inte varit kanske. Men uppdateringen på bloggen har varit allvarligt dålig!

I Söndags så gick min laptop sönder. Äntligen vill jag nästan säga, men det känns ändå väldigt jobbigt och ledsamt. Har ju haft den datorn i 4½ år. Men den har egentligen enda sen start bara skapat problem. Den har varit helt okej, men det sista året har jag varit på god väg att kasta ut den genom fönstret MÅNGA gånger. Men nu slapp jag det.

En anledning att köpa en ny dator fick jag nu i alla fall. Något som jag har velat göra länge, men som har känts onödigt då jag inte är direkt gjord av pengar och min laptop faktiskt har funkat, dock nätt och jämt.

Min kära bror gick direkt in på komplett.se och letade efter en ny dator till mig som vi beställde samma kväll. (söndags natt). Vi har sen följt datorns väg på postens hemsida och igår förmiddag fick jag ett vackert sms om att datorn var framme. Yey! Lite saker som ska installeras och så, men den funkar och den äger!

En Acer Predator G3600. 

http://news.softpedia.com/images/news2/Predator-G3600-Gaming-Desktop-PC-Unleashed-by-Acer-at-CeBIT-2011-2.jpg

Idag ska vi iväg till Skänninge markad. Ett år sen sist nu =)


RSS 2.0