Jag kan bli så trött!

Inte nog med att jag vaknar upp och har en sådan himla magknip så jag måste stanna hemma från skolan, så måste jag träffa på HONOM ute idag igen! Jag lyckas varje gång gå ut med Luffsen samtidigt som HAN! Min söta lilla vovve har en tendens att källa ut andra hundar och om jag låter honom hälsa så blir det lätt att Luffsen naffsar till den andra hunden. Så jag håller alltid kopplet kort och bara går förbi när andra hundar kommer.

Men nej det gör ju inte han. Hans lilla pudel är hur tyst som hellst, men nyfiken i en strut är den! Hans hund går aldrig fot utan han har alltid kopplet helt ute så hunden får gå där den vill. Och ALLITD när jag försöker gå förbi med luffsen så ska han stanna och låta hans hund gå fram till luffsen. Ibland har jag satt mig ner för att lugna ner luffsen och sagt till honom att han ska vara tyst. Och då bara står mannen kvar där med sin hund och skiter i att Luffsen ser ut att vilja sluka hans hund! Hur dum får man vara!

Idag sa jag till honom att det inte gör saken lättare att han ska stanna upp, utan att det är bättre att han går förbi som jag gör. Men han verkade inte lyssna på vad jag sa. Han bara stod och lät hans hund nosa på Luffsen medan jag höll hårt i Luffsens koppel. Men då släppa jag på kopplet och lät Luffsen göra vad han ville. Dock så skällde han bara och jag fortsatte förklara för honom att det bara gör saken värre att han ska stanna när jag försöker gå förbi och att min hund faktiskt kan naffsa hans hund. Men han bara skrattade och sen gick han vidare. Så tittade han på mig och jag tittade tillbaka med ett riktigt irriterande uttyck, då säger han.
- Förlåt men jag hörde inte vad du sa, jag hör lite dåligt.

AAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!! Vad trörtt jag blir! Nästa gång ska jag banne-mej låta Luffsen äta upp hans hund så får vi se vem som skrattar då!

1 Jontte:

skriven

Sv: Tack sååå mycket :)))



Händer idag?

2 jeffä:

skriven

hejsan.

skulle du kunna hjälpa mig? Om jag vill ha en annan text i kommentarsfältet, jag har courier new just nu! Men vill ha tahoma eller verdana. Hur ändrar man det? I kodmallen eller i stilmallen? Hittar inte direkt någon egen kod till texten man skriver med. :) vore jätte tacksam för svar.

Kommentera här: