Be true to who you are


Sjuk

Jag ligger hemma meed magsjuka. HATAR DETTA!!! Snälla mamma var nyss här och gick ut med Luffsen och tröstade mig lite. När jag är frisk kommer vinnaren av designtävlingen upp och då kommer jag också att svara på era kommentarer.

Nyklippt Plutt

Det tog bara två timmar den här gången. Helt otroligt! Och Luffsen har varit helt till sig nu! Sprungit runt och vill leka hela tiden. Han tycker nog att det är grymt skönt att inte ha all den där pälsen längre.


Dags att klippa Luffsen

Nu ska Luffsen klippas. Saxen är framme och mattan är borttagen. Jag återkommer när jag är klar. Om sådär 4-5 timmar. Får väl se om jag orkar klippa hela honom idag, det är så grymt jobbigt, för han vill verkligen inte bli klippt. Men när han väl är färdigklippt så är på han och jag överlyckliga!  :}


A competition is good for the soul

Har varit vaken i någon timme nu och bara tagit det lugnt med frukost och kaffe. Det blev en rejäl frukost idag, så det är nästan att jag inte orkar äta upp allt. Det händer och fötter inte så ofta.

Glöm inte DESIGNTÄVLINGEN! Den avslutas på fredag och det finns fortfarande chans att vinna.

Klicka på bilden för att se större bild och klicka {här} om du vill se den på testbloggen.

För att vara med och tävla om designen går du in på detta inlägget {länk} och skriver en motivering till varför just du borde vinna.

Inspiration

Love .. love .. love .. dessa skor! Dock 12cm höga så inget för mig, men så himla fina! Älskar corall som ni kanske ser. Och älskar ..  längtar till sommar

 

http://files.hm.com/media/products/A01/MLA01_2374_075R_82957.jpg http://files.hm.com/media/products/A01/DXLA01_78555_12010_51_3112.jpg http://files.hm.com/media/products/A15/DXLA15_78616_38010_76_3818.jpgHar hört att frukost är det viktigaste målet på dagen

Har fått i mig lite frukost nu och även en kopp kaffe. Sovmorgon blev det idag och det kan nog bli det några dagar framöver eftersom att jag är ledig. Stackars Luffsen som inte behöver gå till dagis då. Vi får nog ta och besöka mamma ändå så plutten får träffa sina kompisar ändå.

Nu ska jag springa ut med Luffsen och sen blir det att skriva cv. FÅr se om jag minns hur man gör det :}


Where there is much light, the shadow is deep

Nu blir det ljusare och ljusare på morgonen. Tycker det är så skönt att vakna utan att det är kolsvart. Fåglarna kvittrar av fulla halsar och nu fattas bara värmen. Idag skrev vi färdigt fördjupningsarbetet i skolan vilket betyder ledig i tre dagar innan opponering och redovisning. På måndag börjar ny kurs och jag kan inte se fram emot det mer. Är så trött på denna kursen nu.

Nu tänkte jag träna lite och titta på tv och sen göra i ordning lite kvällmat.


Tävling hos Lipstick

Var med och tävla hos Lipstick om en Freebra, det är jag! :D LÄnk till iTÄVLINGEN hittar ni {här}


TÄVLING!


Eftersom att ingen hittills har budat på mina designer så har jag bestämt att någon ska få vinna den. Om ni vill!

Det här är designen som du kan vinna. Jag byter ut de bilderna till dina om du vinner. Klicka {här} om du vill se hela designen.


För delta i tävlingen så vill jag att du skriver att du är med i kommentar och motiverar varför just du borde vinna den. Jag väljer ut en vinnare fredagen den 25 februari.


Före och efter bilder

Min syster vad här tidigare idag och slingade mitt hår. Vi slingade mest uppe på huvudet för att inte min mörka utväxt ska synas så mycket. Blev super nöjd. Tack!


Taco kväll med Helen på fredagen och mys med Luffsen på lördagen

Igår blev det tacos med Helen gumman och lite film på det. Mycket trevligt. Ikväll blev det myspys med Luffsen och i morgon blir det kanske besök, lite slingning av syster och så ska jag tväta min jacka. Och just ja! Jag ska plugga också.


Svar på frågestunden

Först vill jag skriva svar till ”Pink Ladybird” då jag inte kunde kommentera på din blogg. Vet inte varför, jätte konstigt.

SVAR:

Aw tack så super mycket! vad snäll du är =) Tack för att du skrev om mig i din blogg, Jätte gulligt =)

Menar du hur jag håller ut en ton länge? Det är nog väldigt mycket träning först och främst. Jag har sjungit ganska länge, och till slut så reagerar man på att man helt plötsligt kan sjunga högra toner eller hålla ut rösten längre =) Då är det kul. Sen är det nog mycket kondition som är bra. Desto bättre kondition desto lättare blir det att hålla ut toner länge. Sen så får man bättre kondition och lungkapacitet som man sjunger mycket. =)

Så det är bara att träna på =) Så kommer du bara att bli bättre och bättre =)

Läste att du tycker om att skriva berättelser med. vad roligt! vad skriver du då för något? Jag tycker också om att skriva =)

Kramar

 


 

Sen så har jag fått in lite frågor i alla fall så här kommer svaren:


Carita: http://blacklion.blogg.se/

Hur lägger man in en bild i menyn och text där under?
Jag är lite efter på html ;)

 

SVAR: Först så tar du en bild som du vill ladda upp i rätt storlek så att den får plats i din sidmeny och laddar upp på bloggen. Kopierar adressen till bilden och klistrar in den i denna koden:

 

<img src="ADRESSEN TILL BILDEN HÄR">

För att få text under bilden så lägger du in denna koden:

 

<br />

<font face="Century Gothic" size="1" color="#0A0C11">SKRIV HÄR DET DU VILL ATT DET SKA STÅ PÅ DIN BLOGG </font>

<br />

 

Sen ändrar du i den koden, vilken storlek  1-6, font och färg du vill ha, #0A0C11 är svart HÄR finns en massa färger.

Sen tar du de båda koderna och klistrar in dem under <div id="side"> i dina kodmallar:

Såhär blir det alltså då:

 

<div id="side">

<img src="ADRESSEN TILL BILDEN HÄR">

<br />

<font face="Century Gothic" size="1" color="#0A0C11">SKRIV HÄR DET DU VILL ATT DET SKA STÅ PÅ DIN BLOGG </font>

<br />

 

Hoppas att det var till någon hjälp =)


 

Kristen kille: Anonym

hur länge har du varit kristen?
har du någon pojkvän?

 

SVAR: Jag vet inte exakt hur länge jag har varit kristen, jag var vuxit upp i en kristen familj. Så länge jag kan minnas egentligen. Men det var väl när jag konfirmerade mig som jag verkligen kände det.

Nej, jag har ingen pojkvän.

 


 

Suzze: http://www.galenkanin.com/

Tog det lång tid att göra denna designen?
När började du blogga?
Hur var din uppväxt?

 

SVAR:

1.  Det tog ett tag att göra den designen faktiskt, då jag inte riktigt blev nöjd, så fick göra om den hela tiden. Men grundkoderna hade jag redan sen min tidigare design, så själva kodningen tog inte så lång tid, utan det var mest allt photoshopande med bakgrunden och headern som tog tid.

2.  Jag började blogga i Mars 2009 då jag var arbetslös och kände att jag ville ha något att göra om dagarna hehe =)

3.  Min uppväxt har varit kanon. Vuxit upp med 7 syskon och det kunde inte blivit bättre =)

 


 

 

Sådär dårå. Nu ska jag äta lite tacos till frukost och sen ska jag diska och torka golvet.


Frågestund

Fråga något, får handla om vad som hellst. Jag ska hoppa in i duschen och ta en paus från pluggandet.

Så ställ frågor nu! Design, personligt, vad som hellst! Så tråkigt om jag inte få några frågor så undrar du något så ska du passa på nu!

Undrar du något? Ställ en fråga eller två!

Good morgning

Har kommit in efter en promenix med Luffsen, dags för lite frukost. Min mage bara skriker efter pannkakor! :} Sen blir det duschen och plugg som gäller. Ska läsa en avhandling {inte hela dock} tills på tisdagsseminariet. Lite lagom roligt.

Bild från fredagsmys hos Helen.

Blåbär & hallon smoothie

Sitter denna lördagen också och tittar på melodifestivalen. Är glad att Sanna gick vidare faktiskt. Nu hoppas jag bara på att Lorene eller vad hon heter går vidare till final också =)

Har smaskat på smoothie ikväll, men blåbär, hallon, banan och mjölk. Mumms!


Kvalité eller kvantitét?

Gick upp vid 7 och har tvättat på förmiddagen. Fick också en del annat gjort. Varit nere i källarförådet och lämnat lite saker som bara tog en massa plats i garderoben. Skönt att äntligen ta tag i det. Och sååå skönt att ha tvättat. Jag tror att jag borde tvätta lite oftare för det blir alltid så mycket att tvätta varje gång.

När jag hängde upp den blöta tvätten i torkskåpet så kom jag att tänka på att jag alltid måste dra i kläderna för att sömmarna ska bli raka, och så att kläderna inte blir snea och konstiga. Jag har många t-shirts som jag köpt på h&m. De kläder som jag köper där är ofta snesydda. Det är ju billigt, men är det alltud så bra kvalité. När jag köper kläder på t.ex. Vila eller Veromoda så är inte kläderna så snesydda. Oftast så syns det inte på H&m kläderna förrän jag har tvättat dem en gång. Och jag irriterar mig!

Så vad är bäst?
Köpa lite dyrare kläder, men få kvalité och raka sömmar?
Eller få lite mer för pengarna men kanske inte samma kvalité?

Dock så det ju inte med alla kläder som detta stämmer, men ofta enligt min erfarenhet.


Design auktion 2

Jag auktionerar ut en design till som är lite ljusare om man inte, som den förra har, vill ha så mörka färger.
Den som budar högst får köpa designen för sitt bud och jag ändrar då också bilder och information till den personen.

För att se designen live, klicka här {länk}.  Ses bäst i firefox!

Avslutas: 28:e Februari

Startbud: 100:-

Nuvarande bud: ingen budgivare :-
Tävling pågår {HÄR}

Design auktion

Jag auktionerar ut denna designen nu. Naturligtvis så får den som buder högst designen och får dessutom sina gena foton och länkar i dropdown menyn.

För att se designen live, klicka här {länk}. Glöm inte uppdatera sidan om det ser konstigt ut. Ses bäst i firefox!

Avslutas: 28:e Februari

Startbud: 100:-

Nuvarande bud: ingen budgivare :-


“Dreams are illustrations... from the book your soul is writing about you”

Vaknade och var riktigt nervös i morse. Klimatkonferens stod på schemat och jag skulle representera Ryssland. Nu i efterhand så måste jag säga att det var ganska roligt. Även om vi inte kom fram till några klimatavtal så var det roligt att spela en roll som Ryssland.

Dessutom så avslutade vi konferensen vid halv 11 istället för vid 12 då vi var färdiga. Sen träffades vi i studiegruppen en stund, innan jag åkte hem. Sen har jag ätit och diskat, gått ut med soporna, bokat tvättid och lite så där.
Tills i morgon ska jag ha läst ut boken, Eldens Hemlighet och jag har nu läst ungefär halva. Som tur är, så är den väldigt lättläst då det är en ungdomsbok. Jag undrar bara vad denna boken har att göra med denna kursen som heter Globala miljö och överlevnadsfrågor? Men, någon tanke har väl lärarna.


Videoinlägg 8/2 2011Vill  ni att jag ska ha en frågestund?

Vill ni att jag ska auktionera ut en design?


“If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things"

I´m so happy I´m so glad! Jag klarade tentan! Yey!
Jag har aldrig gjort en tenta på datorn förut. Men det var en krysstenta på datorn och när man skickat in den så fick man svar direkt. Jag var super nervös, ville verkligen inte kugga på denna! Men när vill man de? Egentligen?
Satt och tvekade jätte länge innan jag skickade in tentan, var så rädd för vad jag skulle få för resultat. Men jag fick Godkänt och hjälp vilken lättnad det var! En super glad Evelina går och lägger sig lugn och avslappnad ikväll.

Såhär glad var Helen efter att hon köpt sin nya, rosa, superfina klocka!


Spy kids

Spy kids är på tv, så medans maten är i ugnen så sitter jag och tittar på den. De är så små i den första filmen haha!
I går var ju min bror och hans familj på besök hos mig. Här kommer lite fler foton från igår.


Fint besök och lite skitfestival

Sitter och tittar på skitfestivalen, och måste säga att som vanligt så är det bara två bidrag som är lite bra. Men ofta så är det ju så att när man hört dem tillräckligt många gånger så tycker man om dem till slut.

Johan och Mia och deras döttrar var här ikväll också. De ringde vid halv fyra och undrade om de kunde komma över och det kunde de ju så klart! har tvarit så sugen på att göra något. Blir så trött på att bara sitta hemma och plugga hela tiden. Och som vanligt så hade jag ju inget att bjuda på så de åkte införbi City Gross och handlade lite frukt till fruktsallad. Så snälla är de! De frågade mig vad jag kunde äta, eftersom att jag inte äter socker just nu, så då köpte de frukt. Och det var super gott! Blev lite kvar också som de lämnade kvar så de äter jag framför skitfestivalen nu.
Tack för att ni kom och tack för fruktsalladen!

Egentligen vet jag inte varför jag kollar på svt just nu. Varje år så tittar jag på melodifestivalen, nej rättelse, skitvfestivalen. Men oftast så är det inte många bidrag som jag tycker om. Men då blir det ju extra speciellt när det kommer ett bidrag som jag verkligen tycker om.

I morgon är det sista chansen innan tentan på måndag så ni kan ju gissa vad jag ska gör imorgon. Kanske kommer ut ett foto på mitt fina nyklippta hår också. Så kika in i morgon igen.


"Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music"

Jag har inte varit så här trött på länge alltså! Har varit trött hela dagen. Jag sov inte så bra natten till idag, drömde om miljögifter och sådant jobbigt. Kurserna på högskolan påverkar en verkligen. Men snart piggnar jag till för klockan 19.00 är det första gången med kören. Ska bli jätte kul! Jag saknar verkligen att sjunga. Jag hoppas att det blir lite stämmor och sådär, det är kul  =)

I morgon ska jag klippa mig klockan 10 och efter det blir det plugg i stora mängder! Och på lördag är det melodifestivalen! Måste ses.


There are times when I really feel I'm Alive and times I wish I didn't

När jag hämta vovvsen hos mamma tidigare i eftermiddags så visade hon mig ett kasettband från när jag och en kompis sjöng. Det var för hur längesen som helst, och precis när vi hade börjat sjunga. Det låter helt, ja alltså, det är jätte kul att lyssna på, och jag får bilder i huvudet från när jag var där och sjöng, men det låter verkligen... helt.... lamt ibland. Haha! Våra röster var verkligen inte upptränade och min föst framförallt var verkligen, hjälp alltså!
Vilken skillnad från idag. Men grymt roligt att lyssna på.

Jag ska plugga resten av dagen och gå och lägga mig tidigt eftersom att det blir tidigt i morgon. Men jag måste äta någåt snart, för jag är sååå hungirg. Jag känner verkligen stressen och oron inför tentan på måndag. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.


Februari

Igår fick jag äntligen mina böcker! Så nu har jag börjat plugga! Det är effektivitet som gäller nu alltså. På måndag är det tenta dags och vi fick idag reda på att vi ska göra tentan på datorn och får resultatet direkt. Har man då inte klarat den så får man göra omtenta direkt! Direkt! hur tänker de??!! Men då är det en tenta med öppna svar. Den första tentan vi gör är ju bara kryssfrågor. Åh vad jag hoppas att jag klarar tentan. Är skit nervös. Lite tidigt att vara det en vecka innan tentan.

Snart jag äta, och sen blir det plugg resten av kvällen. Ringde och beställde klipptid på vägen hem också, så på fredag förmiddag ska jag klippa mig, sen blir det plugg resten av dagen. Jag skulle eventuellt ha träffat en kompis och gått på stan på fredag, men jag hinner tyvärr inte det. Så himla trist eftersom att vi inte setts på huuur länge som helst. Men skolan måste gå före och det förstår hon nog eftersom att hon själv går på högskolan. Men sjukt trist i allafall.RSS 2.0