ILSKA!

Ibland kan jag bli så irriterad! Japp, jag är inte mer än mänsklig. Även jag blir irriterad. Jag har väntat i eveigheters evigheter på min kurslitteratur från Adlibris. Beställde i fredags för exakt en vecka sen. Eftersom att jag har tenta om en vecka så tog jag med full frakt för att jag skulle få böckerna snabbare.

I onsdags var jag lite irriterad, eftersom att det står mellan 3-5 dar, men snabbare om man tar full frakt. Så jag tänkte att onsdag får jag dom nog på. NEhe! Så fel man kan ha.

Igår torsdag då var jag riktigt arg! Jag har kompisar som tog fri frakt och som fick sina böcker på tre dar! Men igår fick jag i allafall ett mejl om att dom hade skickat böckerna.

idag var jag jätte hoppfull. Jag trodde verkligen att jag skulle få dom idag. Men inga böcker inte! Nu är jag riktigt FÖRRRRRRRRRRRRBANNAD!!!!!!!!!!!! Jag har betalat full frakt, och så tar det längre tid än för kompisar som tagit fri frakt. Det har dessutom gått mer än 5 dar som de ska ta med fri frakt! Jag kokar över snart! Jag hatar att ringa, men nu är jag så förbannad att det skulle gå av bara farten. Himla röv!!!!!!!

Jag har i allafall äntligen varit och handlat, och snälla mamma följde med så att jag fick åka bil. Nu är kylskåpet fullproppat med massa godsaker. Snart blir det mat och ikväll blir det film och popkorn.