Sommar och sol!

I måndags blev jag färdig med den sista examinationsuppgiften, och på tisdagen var det seminarie. Detta betyder att jag nu är sommarledig! I allafall fram tills på måndag, hehe. Då ska jag börja gå bredvid på äldreboendet som jag sen ska sommarjobba på, hela sommaren. Dock så är det inte riktigt varje dag i veckan, så jag blir ltie ledig också. Hoppas på sol de dagarna.

Det verkar som att det har åskat överallt förutom här i Jönköping, så jag väntar på att det ska komma hit också. Inget jag direkt ser fram emot dock, men bättre att vara beredd antar jag.

I morgon tar min lillasyster studenten. What!? Känns så konstigt. Hon är 19 år nu, och det känns som jag inte är en dag äldre än 19 själv. Men tiden går fort och det är nu 3 år sen jag själv tog studenten. Och jag har verkligen vuxit på denna tiden. Inte i fysiskt mening, men jag har vuxit i mig själv. Känns grymt bra! Erfarenhet och utbildning gör susen. Och så har jag världens bästa mamma också som alltid ställer upp på allting. <3

Så i morgon blir det studentfest, vilket påminner mig om att jag ska ladda min kamera och rensa minneskortet och ladda filmkameran också! Ska för en gång skulle filma lite!My oh my!

My oh my! Det är nästan bara plugg i mitt huvud just nu, tyvärr. Jag har dock varit ganska duktig måste jga säga, men jag har en stor slutexamination som jag inte börjat med än. Jag har varit så trött idag, så jag får väl börja i morgon helt enkelt.

Hade min sista praktikdag förra fredagen och det känns så tråkigt! Hade verkligen velat vara kvar där. Skulle verkligen kunna tänka mig att jobba där heltid. Fick ett så fint avsked också av personalen och barnen. Fick en jätte fin plansh som barnen ritat på och sagt fina saker som förskollärarna skrivit ner.

 

Jag fick dessutom en fin bok om att säga förlåt

 

Och en söt liten handocka, en katt som nu sitter på hyllen bredvid gaffi giraff.

Lite blyg, men snart så =)

 

Fick ett tips av min handledare att jag borde sen en film, så det gjorde jag.

Grät som vanligt, hehe =)

Men en så fin historia är det, och det blir särklit starkt då jag verkligen tror att det har hänt.

http://malvacarlsson.blogg.se/images/2009/josef_46115720.jpg

Verkligen en film jag kan rekomendera!

 

Puss på er!

 

 

 RSS 2.0