Luften är aldrig så klar som efter en riktig regnskur

Trött som vanligt är jag nu, och ändå slutade jag klockan 13.00 idag, men däremot så gick jag ju upp klockan 05.00 också. Ska gå och lägga mig om en stund tänkte jag. Jag har märkt att jag uppskattar sömn mycket mer nu när jag "jobbar" på förskola. (Har praktik). Jag är verkligen helt slut efter varje dag. Somnar nästan på bussen hem. Men det kan i och för sig också bero på den heta solen som varit framme nu i några dagar.

Synd att det ska bli lite kallare väder nu ett tag, men samtidgt så var det skönt att komma ut i den klara luften efter kvällens regn.


Min mamma kan till och med sy en egen keps!

Min mamma kan allt hon! Hon kan uppfostra 8 barn all by her self, hon kan göra en glad bara av att finnas till, hon kan laga mat, skratta och dansa på samma gång och ungefär hundra saker till. Och hon kan konsten att vara världens bästa mamma. MEN hon kan också sy en egen keps! Min mamma är helt otrolig!

Och så är hon söt också, min mamma!

 

Och så kom lillasyster med pojkvännen Christian förbi med deras lilla valp också. Klart jag fick med dem på kort.

 

 


Soldags

Färdigtvättat och helt utmattad, så nu drar jag till mamma och solar lite.

Tog lite foton på morgonpromenixen klockan 7 i morse. Fina blommor! =)


Grillkväll med härliga tjejer

Igår blev det grillning på Vätterstranden med Josefine och Sanna. Det var riktigt varmt och skönt och fler än oss som satt där och njöt.

 

 

Idag gick jag upp klockan sju och slängde in lite tvätt i maskinerna. När jag är klar klockan 12 så bär det av till mami för att sola på balkongen. Yey!


Äntligen!

Nu är jag äntligen färdig med klippningen! Det gick lite fortare idag faktikst. Jag har 45 minuter till godo när jag började med Luffsens huvud, men det tog 30 min att bara klippa huvudet! Helt sjukt. Han ville verkligen inte! Men nu har han i alla fall också badat och han springer runt här helt överlycklig. Så nu ska jag bara städa lite här med, måste torka golvet. Sen blir det att själv hoppa in i duschen och göra i ordning mig inför grillning lite senare.


Klippning på G

Nu är det återigen dags att klippa Luffsen. Han orkar nästan inte gå ute när det är så här varmt så pälsen måste bort. Men så fort han ser mig med saxen så springer han och gömmer sig under sängen. Haha! Men jag vet hur glad han kommer att bli när han är nyklippt och fin.

 

En liten före bild. Kika in om ett par timmar för att se efter- bilden. Förra gången tog det två timmar att klippa honom. Vi får väl se om jag kan slå det.


Total Blackout

Det är så grymt kul! Har inte sett de första avsnitten för jag gör alltid något annat vid den tiden så att jag missar det. Men sitter just nu och tittar. Skrattar så att jag nästan kissar på mig alltså! Haha!

 

Grymt roligt att titta på, men jag vet inte om jag skulle våga vara med. Lätta att vra kaxig när man sitter hemma i soffan.

http://lisagoescrazy.blogg.se/images/2011/total-blackout_142687768.jpg


Perfect

Jag gillar verkligen denna låten, framför allt när den framförs av Ahmir och inte av Pink. Men nu provade jag att sjunga den själv. Den går egentligen lite för högt för min röst, så det blir lite falskt på de höga tonerns, men skit samma, jag gillar låten =) Och jag gillar mig själv, haha ;)


There is a first time for everything

Min första dag på praktiken idag! Så fort jag klev in i tamburen kändes det grymt bra. Det är dessutom tre unga tjejer som jag jobbar på den avdelningen som jag ska spendera min dagar på nu i fyra veckor. Jag tycker de är unga i allafall. De är ju inte 50, 60 år liksom. Inte för att det är så negativt heller, men eftersom att jag själv inte är så gammal så känns det skönt. Kändes superbra i alla fall och imorgon blir det sångsamling! Blir roligt!

Nu måste jag tillaga lite mat så att jag har lunch tills i morgon. Vad ska man laga? Hm..Tips?


RSS 2.0