BXB design

En bloggdesign klar och håller nu på med en annan. Denna designen är till en hästblogg som ni kan besöka genom att klicka {HÄR}


Stereo hearts

Idag var mamma och jag en tur till syster och hennes pojkvän på lite fika. Mumsig drömtårta blev det som min syster gjorde idag på förmiddagen innan vi kom. Efter det stannade jag till hos mamma och blev bjuden på middag.

Väl hemma hos Luffsen och mig runt 16.30 blev det storstädning med min dammsugare! Jag har en dammsugare! Helt otroligt vilken frihet det är att slippa låna mammas. Är dock väldigt tacksam över att jag fått låna mammas dammsugare emellan åt, men nu har jag en egen, som jag snälla Sanna gav mig. :}

I morgon hoppas jag på att mamma och jag kan åka till IKEA och köpa lite grejor till köket, ett diskställ bland annat. Sen vill jag gärna att det ska bli storhandling på Willy också för mitt kylskåp är tooooomt! Hehe.

På eftermiddagen i morgon ska Sanna och jag ut och springa. Första gången efter förkylningen, men nu är jag banne mig helt frisk!


“No Jesus, No peace - Know Jesus, Know peace”


Ledsen . . . men glad

Idag fick jag hem kameran! Blev överlycklig. Öppnade paketet direkt och testade den i säkert en kvart eller något, men känner mig inte alls nöjd. Så tyvärr får jag skicka tillbaka den i morgon. :( Jag är fett ledsen! Men, men. Någon mening fanns det väl med det också.

Men det finns en annan anledning till att jag faktiskt är glad också. Sanna och hennes bror kom införbi mig för ett par timmar sen och lämnade in en dammsugare. Den är röd. Jag fick en dammsugare! Har man bra vänner eller vad! Tack så hemskt mycket Sanna! Super snällt!

Så samtidigt som jag är fett besviken på den dumma kameran! Så är jag också fett glad för nu har jag en dammsugare!

Väntar och hoppas

Har spenderat förmiddagen i skolan {eller ska man säga förlunchen}. Har ätit lunch i godan ro här hemma med en liten vovve sittandes vid fötterna. NEj han tigger inte! Haha. Lyfte upp honom så gosades vi i sängen en stund, och nu gnäller han för att jag gick därifrån och lämnade honom. Haha! Min lilla prins är för söt. Och tjock också. Det har jag nog äntligen förstått. Liite bara. Men med lite motion så blir han fit for fight igen :}

Om ett par timmar ska jag iväg till mamma och sen hooooppas jag på att min kamera kommer idag. Är så sugen på att få den! När alla andra köper systemkamera så köper jag digitalkamera. Det är det enda jag har råd med.


AVANT S14

Ja, nu var den beställd! Jag har varit så trött på min kamera i ett halvår nu att jag inte klarade av att vänta längre. Den billigaste jag hittade fick det bli. Någon som äger en sådan här kamera som kan ge den ett betyg? Jag hoppas på att den är bra och att den kommer redan i morgon ;}

 

 

 


Kladdiga chokladmuffins

Ett riktigt baksug kom över mig och jag var bara tvungen att baka något. Så tänkte jag på kladdkaka, men kände inte för den traditionella kladdkakan, så det fick bli kladdmuffins i stället. Nu har de svalnat en stund, så nu måste jag smaka.Ärligt talat

Min kamera har sjungit på sista versen ett bra tag nu. Den är snarare på sitt Autro nu. Bilderna blir bara suddiga, ingen skärpa alls. Så tråkigt, eftersom att jag inte heller har råd att köpa en ny. Bloggen blir inte så roligt när det inte finns några foton att lägga upp.

Är fortfarande förkyld, men det är mycket bättre nu än det har varit i helgen. Är mest hängig och snorig nu, så förhoppningsvis är jag helt frisk snart.

Feel sorry for me please

Jag har också färgat håret glömde jag att säga i videon :} Är riktigt nöjd!


Kondis och födelsedag

Klockan 9 i morse släpade jag mig ut i den kyliga höstmorgonen och travade iväg för att möta upp Sanna. Det är andra gången som vi träffas halvvägs mellan oss för att ta en springrunda. Det var ruskigt kallt och jag tror jag fick en släng av blåskatarr på vägen, det gäller att hålla rumpan varm. Men vi var fett grymma! Jag är så sjukt stolt över oss. Sanna gick, efter springrundan i Söndags, in på Eniro och tittade efter på ett ungefär hur långt vi sprang. 4km tror vi att det är ungefär. Fett bra! På Lördag kör vi igen! Vi har båda två erkänt att vi är ganksa otränade så vi tänkte börja lugnt med två gånger i veckan. Dock så har vi faktiskt sprungit hela rundan båda gångerna, utan att stanna upp eller sakta ner för att gå. Det tycker jag är sjukt bra av oss! Det känns även som att vi båda ligger på en ganska jämn nivå, konditionsmässigt, vilken är jätte skönt.

Om ett par timmar ska mami och jag iväg till Nässjö för att hälsa på storasyster och hennes pojkvän. Min syster fyller 24 år. Sheet vad tiden går! :} Så känns skönt att ha tränat lite idag, så att jag kan stoppa i mig fika med gott samvete.

Nu ska jag laga till stuvade makaroner med stekt falukorv. Mmumma!

Grymt bra låt med Escala.RSS 2.0