Foton från en lyckad dag på förskolan {dock inga foton på själva förskolan}

Charlotte och jag tog några foton när vi övade hemma hos Charlotte till aktivitetsdagen i tisdags. Vi besökte en förskola och hade en samling med barn mellan 1½ och 4 år. Jätte lyckat verkligen! Till och med jag som visste vad som fanns i den magiska lådan tyckte det var spännande. Hehe ;} Lådan fann vi "på bussen" och vi har till och med bevis.Slutligen ett foto på lyckliga Charlotte hehe

Lindas design

Designat Lindas blogg. Bloggen är tyvärr lösenordsskyddad men ni kan få se hur den blev ändå :}


“Children are like wet cement. Whatever falls on them makes an impression.”

Gud vad jag älskar barn! De är så ärliga och härliga. Charlotte och jag har nu på morgonen besökt min förra praktikplats. En småbarns avdelning med barn mellan 1½ och 4 år. Vi valde att göra vår samling två gånger, först med de yngsta barnen och sen med de lite äldre. Det gick jätte bra! Är helnöjd!

I sista stund så förenklade vi det lite, eller ja, vi ändra i stort sett hela sagen, för när vi såg barnen så kände vi att det skulle bli för svårt för dem. Så de allra yngsta fick höra sagan om gumman som skulle tvätta sig i ansiktet, så fick de hjälpa gumman. Vi tvättade oss på näsan och på kinder och på tungen o.s.v. Medan 3 och 4 åringarna fick höra sagan om gumman i munnen. Hon skulle stortstäda så de fick hjälpa henne genom att städa sin mun med tungan.
Det blev en utmaning för dem att försöka få tungen på rätt plats, men de var hur duktiga som hellst.

De barnen som var 4 år i våras när jag var där, gick på syskonavdelingen nu. Charlotte och jag träffade dem när vi gick till och från förskolan då de var ute och lekte. Och barnen kände igen mig! :} Det kändes jätte bra! Hur roligt som helst. Hade velat stanna kvar. Nu känner jag verkligen hur mycket jag saknar att vara ute i verkamheten. Men om 1½ år så tar jag examen! :}


{bilder på när vi övade hemma hos Charlotte kommer senare}


Måndag igen

Om lite mer än en timme tar jag bussen in till stan. Jag ska till Charlotte och jobba med grupparbete lite inför en aktivitet i morgon. Ikväll är det som vanligt kören, yey! Kan inte förstå hur jag längtar efter kören varje vecka :} Men det är såå roligt. Det nya kopplet som jag köpte till Luffsen fungerar utmärkt, men det är nog lite ovant för både Luffsen och mig att han bara kan gå iväg 2 meter. Dessutom har han inte alls varit så skällig mot andra hundar,   {jag vill tro att det är kopplets förtjänst} men jag kankse bara har varit på bättre humör och så har han känt av det. Kanske.

Dags att hoppain i duschen, eller så blir det frukost först. Hm...

Vad gör man på Söndagar om inte...


Bloggdesign

Nu veckan har jag jobbat med två bloggdesignbeställningar och den andra kommer inom kort att visas här på bloggen. Jag uppmanar er som gärna vill ha en ny bloggdesign och inte vet hur ni gör en design eller kanske inte ens riktigt vet hur ni vill ha det att vända er till mig :}

Jag kommer framöver att göra en eller ett par designer som jag kommer lägga ut till salu här på bloggen. Men om ni inte orkar vänta tills dess så kan ni mejla mig: evefaa_89@hotmail.com och beställa en design av mig. Ni kan läsa mer om hur ni kan gå till väga {HÄR}.

Jag har just nu väldigt mycket fritid hemma som jag gärna ägnar åt att designa. Så ni som känner er träffade, hör av er!

Vad kan lindra min huvudvärk?

OJ oj oj oj! VIlken huvudvärk man kan ha efter en så lång skoldag. Kom hem för lite mer än en halv timme sen och kycklingen står nu i ugnen och riset kokar. Jag svälter! Nu när jag suttit och jobbat på bloggdesign hela veckan så blir jag sjukt sugen på att ändra min egen design. Jag vet bara inte hur jag vill ha den.

Vovven stannar kvar hos mamma över natten, så blir en ensam natt här för mig. Resten av kvällen kommer nog spenderar framför Hawai 5-0 tänkte jag säga, men kom precis på att Robinson är ikväll. Yey!

I morgon är det musik hela dagen, och vad jag längtar. Sen är det helg igen :}Tur att jag hade lite av mamma kakor i skafferiet som jag kunde dämpa den värsta hungern med innan maten blir färdig ;)

Saras design

Idag blev Saras design färdig. Syns inte designen så uppdatera sidan {F5}

Klicka på bilden för att komma till Saras blogg.
What can I say but goodnight

Denna skulle ha publicerats i går, men det blev inte så. Men den kommer i dag. Tittar på fjortisfilm och somnar snart. Orkar inte vara så här trött mer. Blir jag sjuk nu så skriker jag!


MK

Idag är det tvättande för fulla muggar som gäller. Har tvättid till 12.00 och sen ska jag se om jag möjligtvis kan låna mammas dammsugare och fixa lite här hemma. I går var jag iväg på ett MaryKay möte, som gäst, och det ar riktigt roligt. Fick liksom den där kicken som jag behöver. Och jag som dessutom vill ha allt som heter MaryKay haha ;)

Mia
sminkade mig även innan vi gav oss av. Första gången jag tycker att jag passar i ögonskugga. Borde kanske börja använda det :}

OCh eftersom att jag var gäst så fick jag lite namnam :}


Denna och kommande vecka

Denna veckan har det inte hänt allt för mycket, men helgen blev rolig. Förlorade i Monopol igen i fredags kväll, men lördagen gick det lite bättre i kortspel. Jag är ganska hyffsad i Bluff ;}

I morgon börjar en ny vecka och då ska jag och mamma ge oss ner till coop. Jag ska inhandla lite eyeliner har jag tänkt. Har varit utan det ett bra tag nu så nu får det vara nog. Sen kommer Klintan och då ska vi lira lite gitarr. Ye! MaryKay blir det på kvällen med konsulten :}

Vad händer nu ikväll? Inte ett skit! Kanske ska påbörja en fjärde film för dagen :}Almanacka


RSS 2.0