Börjar bli vanligt

En sak som börjar bli vanligt i mitt liv är sjukdomar. För bara två veckor sen hade jag precis blivit frisk efter en veckas soffliggande influensa och i tisdags blev jag magsjuk. På grund av detta har jag missat nio dagar av min praktik som bara är 25 dagar lång. Jag vet inte än hur många dagar jag får ta igen, men en vecka skulle jag tro att det blir i alla fall, minst. Inget mig emot att ha praktik, bara tvärtom, men nu förstör ju det istället för mig och Jenny som ska skriva examensarbete efter praktiken. Nu finns det väl ändå inga fler sjukdomar som jag kan bli smittad av så här på rak arm. Jag tänker aldrig mer böja armen!

Så efter att jag kräktes i 12 timmar och inte fick sova mycket alls natten till Onsdagen så har jag levt på nyponsoppa och vatten ungefär. Igår åt jag dock en halv portion lunch och idag har jag faktiskt också ätit lite försiktigt. Hungern börjar smyga sig tillbaka som tur är. Jag har dock fortfarande ont överallt av att jag typ spänt varenda muskel i kroppen när jag kräkts och mitt huvud är fortfarande ömt. Inga häftiga rörelser här inte.

Men i morgon ska jag i alla fall till min syster och fira hennes pojkvän som fyllt år. Då har jag ju trots allt inte kräkts på 72 timmar. Inte kan jag väl smitta längre?

Hoppas att ni fick lite aptit av mitt fina kräksnack nu :) Ha en mumsig fredagkväll ;)


RSS 2.0