Kladdkaka á la Jenny och Evelina

En lite molnig dag som denna så krävs en liten extra sockerkick. Efter supergoda bullar [med äpple och rabarber] som Jenny hade med sig slängde vi ihop en kladdkaka. Självklart var det mitt förslag, haha! Mums var det i alla fall.

 


Find you on my knees - Kari Jobe

En helt underbar låt som har ett så fint budskap.


Bästa veckan

Denna veckan är så bra! I morgon ska jag sjunga, vilket jag inte gjort på väääldigt länge och det ska bli så grymt roligt! Examensarbetet är i stort sätt färdigskrivet och vi ska bara finslipa lite till innan vi skickar inte det. På Torsdag blir det MaryKay klass här hemma hos mig, med lite hudvård och på fredag händer det stora. Min mamma kommer hem! Hon har varit i Spanien i snart en månad och då kommer hon äntligen hem! :) We!! Denna veckan kunde inte bli bättre!

Såg denna grymt fina plånbok hos Sara och jag är så kär! Så typiskt att jag köpte en ny plånbok förra månaden. Men den är ju inte hälften så fin som denna! Den är ju precis vad jag letat efter plus lite till!

http://www.countrystyle.se/files/14700planbok-blommig_34.jpg http://www.countrystyle.se/files/14298planbok_inne17.jpg

Jag designar din blogg

Nu när sommaren är påväg så är det många som känner att de vill förnya sina bloggar. Börjar din design kännas lite gammal och tråkig? Jag designar din blogg för 150 kr och jag jobbar med den tills kunden är nöjd. Vill ni se vad jag skapat tidigare så kan ni kika in i min [portfolio]

Mejla: efaag@hotmail.se om du vill beställa en design eller om du har några frågor.


Designbyte

Jag har riktigt länge velat ändra min bloggdesign, för jag har tröttnat på den jag har haft. Samtidigt så tycker jag att den gamla designen är såå fin! Men nu har jag i alla fall ändrat den :D

 

Gamla designen

 


Det gör inte ont när jag nyser

Äntligen börjar min hals bli bättre! Det känns så skönt att kunna jäspa och nysa utan att det känns som att halsen exploderar. Med en helg i tystnad så hoppas jag kunna sjunga på onsdag nästa vecka. Och det ska bli helt underbart att kunna sjunga med frisk hals utan att vara rädd för att bli värre i halsen. Jag har haft något virus i halsen i över en månads tid och senast som jag var helt frisk var i början av mars! Helt otroligt mycket som jag har missat på grund av detta.

Förra veckan fick jag influensa och blev jätte sjuk med feber och halsen blev då riktigt dålig. Då trodde jag att det var kört för min del. [Ingen mer sång för mig detta året] Men nu känns det som att det kanske var just det som kroppen behövde. Bli sjuk rejält så att den kunde bli av med allt sen. Jag håller tummarna för att Gud hjälper mig att bli helt frisk nu. Det ska bli så underbart!!!


Fannys Design

Fanny ville ha en design som passade hennes modellblogg. Nu är den klar och den blev super snygg om jag får säga det själv. Besök hennes blogg genom att klicka på bilden.


Back home

Idag ska jag åka hem till Jönköping igen. Är alltid lika tråkigt att åka här ifrån för jag trivs så bra här. Men examensarbetet och kören väntar på mig i morgon så jag kan inte stanna. Men jag får med mig en superfin sminkning med. Har köpt lite ögonskuggor av [Mia] och ett läppglans. Wee!

Snart så kommer nog före och efter bilder ut på Mias blogg från [DENNA] dagen då Angelica och jag var på makeup rådgivning. Det är dock inte de färgerna på ögonskuggan som jag köpte idag, men de kanske jag köper en annan gång.Vill ni se fler foton på hur makeupen blev så kan ni besöka [Johans] blogg.

Baka frallor

Idag har jag haft hjälp av två fina tjejer och bakat frallor. O boy vad duktiga de var och vad goda frallorna blev :} Vilka fina syskonbarn jag har!

Vill du ha recept på dessa mumsiga frallor så klicka [HÄR]RSS 2.0