Bästa dagen ever!

Igår var jag på min fjärde arbetsintervju och jag vet inte om det är för att jag varit på några intervjuer nu eller om det var för att det bara var så rätt, men jag var inte ens speciellt nervös. Allt kändes så himla bra! Lite pirrig var jag så klart, men de var så grymt gulliga allihopa. Precis innan vi avslutade intervjun så erbjöd de mig jobbet! :) Kommer börja jobba på en småbarnsavdelning i Januari och ska besöka dem i nästa vecka.  Det känns bara så awsome! Det är ett vikariat på 6 månader, men jag hoppas såklart på förlängning sen. Detta var den bästa (i för väg) födelsedagspresenten jag kunde få. Bra jobbat mig själv!!!
 
Vill även passa på att gratta min fina mami som fyller år idag! Grattis mamma! I love you.
 
 
 

Dystert men spännande

Fy sjutton vilken dyster dag! Har verkligen lust att bara ligga i sängen hela dagen. Jag ska dock på en arbetsintervju lite senare idag så hejdå sängen! Håll tummarna för mig.
 

   
 
 
  
 


“Running has never failed to give me great end results, and that's why I keep coming back for more!”

Det är precis såhär ett träningspass ska kännas. Slängde mig på golvet efter min springrunda och där låg jag i några minuter. Så fort jag rörde mig trodde jag att jag skulle kräkas. Det var så sjukt jobbigt idag! Sprang på extra fort idag med, och det kändes! Har jag inte träningsvärk i morgon så vet jag inte Haha! Ska snart hoppa in i duschen så fort min tomatröda färg släppt från ansiktet. Sen blir det en promenad med prinsen och lite välförtjänt slapp i soffan med lite kvällsmat.
 
Skön avslutning på denna veckan. Har haft en superbra helg! I morgon är börjar en ny vecka, wee!  :P
 

Tomten är redan här

Dags att städa litegrann. Lyssnar mig sjuk på Petra Marklund också. Om en timme ska jag träffa Helen och ta lite tacomys framför tvn. Vi har lite att prata igen oss om. Söker jobb för fullt också och var på ett så sjukt bra "öppet hus" i tisdags i Vaggeryd. Fick hem en inbjudan på posten och det var lätt värt att åka dit och träffa förskolecheferna och få en inblick i verksamheten.
 
Saknar mina finingar i Sunhult redan! Spenderade helgen där och fick vakna till mysiga kramar varje morgon av två fina tjejer i 6½ och 2½ års åldern. Saknar deras kramar!
 
Jag har redan träffat tomten by the way! På Coop! Gav honom en liten puss så får se om det hjälper mig att få några fler julklappar i år!
  
 

 


RSS 2.0