Linas Design

Lina ville ha en stilren med mycket vitt och utan onödiga linjer. Detta är resultatet. Besök hennes blogg {här}
 
 
Vill du beställa en bloggdesign av mig? Klicka {här}

Skydd till min Iphone

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köpa en mobilväska eller plånboksfodral till min Iphone. Har inte bestämt mig för färg heller, men rosa är ju alltid fint!
 
    

“It always seems impossible until its done.”

Förbereder mig för redovisning idag, blir nog lite bloggdesign också. Det är så mycket jag vill hinna med idag.
 

Fredag at last

Idag fyller min fina syster 25 år! Grattis Linnéa! Självklart var jag där och firade henne, med god mat och fika som hon själv bjöd på. Men hon fick ju lite presenter med så :) Ikväll är jag dock väldigt trött! Har varit en lite konstig vecka, med huvudvärk och plugg. Idag har jag dock mått ganska bra, men märker ju att allt inte är helt rätt med huvudet. Blir kanske en film eller så ikväll. Ska ta en promenad med hunden snart med.
 
Lite instagramfoton från veckan. {Silvernina}
 

Alvedon är min bästa vän just nu

Idag har jag haft huvudvärk ända sen jag vaknade. Jätte roligt verkligen. Jag är så trött på att inte veta varför jag har huvudvärk. Det brukar försvinna runt denna tiden, så jag hoppas att den gör det snart. Som värst är det dock precis när jag vaknar, då vill jag verkligen inte gå upp ur sängen.
 
Jag har trots huvudvärken skrivit färdigt min reflektion idag. "Att spänna fantasins båge med berättandets magi". Känns bra att den är färdigskriven för i morgon har vi seminarie kring våra reflektioner och fältstudier. Resten av dagen tänkte jag försöka läsa lite annan litteratur, men jag får väl se hur mycket jag orkar. Det beror lite på mitt huvud. Men först tänkte jag koka lite potatis.
 

“Music speaks what cannot be expressed, soothes the mind and gives it rest, heals the heart and makes it whole, flows from heaven to the soul.”


“God didn't promise days without pain, laughter without sorrow, sun without rain, but He did promise strength for the day, comfort for the tears, and light for the way.”

Vaknar upp med en färskräcklig huvudvärk! Jag funderar alvarligt på om jag har dålig syn eller något och att det är därför mitt huvud värker. Det har varit såhär från och till i flera veckor nu och jag det enda som verkar hjälpa mot det är att ligga still i soffan och visst, det är härligt en dag eller två.
 
Om min huvudvärk lindras så mycket att jag kan plugga lite så vore det super bra. Tog en alvedon för en stund sen igen så hoppas att den hjälper snart.
 
Kanske ska ta lite äppelpaj under tiden :}
 
Jag funderar även på att börja göra lite bloggdesigner och lägga ut här. Är det något som intresserar er?

Härlig fredag!

Äntligen Fredag! Idag har jag sovit länge och sen varit och firat min brorson som fyllde hela 3 år! Stora killen! Det blev tårta på tårta, både smörgås och godistårta :) Mumma! Ikväll blir det Xfactor så klart :)RSS 2.0