Fika hela dagen lång

På förmiddagen var det kalas och firande av min bror och hans flickvän. Det blev fika med cupcakes och tårta och hela köret! Mumma! Mycket trevligt var det också. Sen var det dags att äta lite mat innan jag skulle iväg till mamma och fira hennes karl som även han fyllt år. Tårta blev det där också. Ett litet experiment kallade min syster den, men ja kallar den Linneas bästa! :) mums!

Resten av kvällen blir mys i soffan tror jag, med prinsen. Jag är såå trött nu..

 


Tjejer kan!

Idag blev det fin fint fika med fina vänner. Tyvärr fattas en going på bilden. Det var riktigt mumsigt och trevligt att träffas alla och tjöta lite {eller mycket}

Sen tog tre av oss trippen till Biltema för att handla lite till Sannas bil :) vi är händiga vi. Jag höll mest i verktygslådan men ändå! Haha! Efter att vi varit så duktiga blev det en tripp till Donken. Mumma!

Imon... LEDIG! ❤


Tävlar hos Amanda

Jag tävlar hos {Amanda} om ett eget designat Iphoneskal från {caseapp.se}. Hade varit sååå kul att vinna!
 
http://cdn.publishdev.se/cdn/5-2/2291874/images/2012/tavling_50519868e087c35add009c0a.jpg
 
 

Iphone skal a´la Cornelia

Cornelia har gjort så grymt fina Iphoneskal som man kan beställa. Just nu med fri frakt. Jag vill ha alla! Men dessa tre är de absolut finaste tycker jag. Ni kan se fler skal {här}
 
I morgon är jag ledig, vilket betyder att jag får sova! Har klivit upp vid halv 6 - 6 hela veckan och tagit bussen in till skolan till klockan 8. Ikväll blir det mys i soffan men min prins.
 
 

Mikaelas Design

Mikaela ville ha en bloggdesign som mer påminde om en hemsida, då det är hennes officiella websida som hundmassör. Besök hennes blogg {här} och har du hund kanske du vill boka en tid för hundmassage.
 
 
 
 Vill du ha en ny bloggdesign kan du beställa det av mig {här}

Drömar och hundar

Jag har drömt så konstiga drömmar i natt! Jag sover nog för mycket, för det kan inte vara normalt att drömma massa konstiga saker hela tiden. Vill ju knappt gå och lägga mig om jag ska behöva drömma sådant här! Eller det är inte riktigt sant, jag vill alltid sova ;) Halva drömmen så letade jag efter min väska som var borta! Hm... det kanske har att göra med att jag tappat bort en nyckel här hemma och inte hittar den. Åh, om jag bara att sovit en liten stund till hade jag kanske hittat min väska och då kunde jag kanske leta på samma ställe {i vaket tillstånd} efter min nyckel. Jag får verkligen panik när jag inte hittar saker för normalt sett är jag en person som vet vart jag har mina saker, ordning och reda, pengar på fredag!
 
Idag ska Luffsen få leka med sin kompis eftersom att jag är lite hundvakt. Hoppas de inte river hela lägenheten! Hehe
 
Här är de små skruttarna när det var valpar. De har sina likheter, men nu ser de helt annorlunda ut :}
 


 

Ny design på bloggen

Jag har varit ganska trött på min gamla design ett tag nu... Men jag har inte vetat hur jag vill ändra den, men nu är jag mycket nöjd!
Igår var min lillasyster och jag hos vår storasyster på avslappningsmassage. She´s got some magic hands! Jag säger bara det! Så underbart!

Min förra design
 
 
Min nya design
 

 

Förbättring eller inte? Jag var lite trött på att min blogg gick i nästan enbart rosa. Visst, jag älskar rosa, men nu behövdes lite ändring.
 
 
 
 


RSS 2.0