You sick! You suck! You blow! You know! I'm awsome anyway!

Efter första jobbveckan ligger jag död här hemma med tungt huvud, täppt och rinnande näsa, hosta och öm i hela kroppen! Var ganska beredd på detta egentligen men hade hoppats på att det skulle stanna vid förstadiet och inte slå så hårt! Men men, vila är den bästa medicinen så jag lever i soffan i helgen.

 

 

 


Personlig almanacka

Jag fick hem min personliga almanacka med posten idag. Var så roligt att komma hem till då mitt humör inte var der bästa, är orolig för min pappa ❤ nämligen. I almanackan har jag lite sidor för förskolan också. De är kanske inte jätte användbara märkte jag, men roligt att ha.

 

 


Between the raindrops

Hann precis till jobbet idag innan de började regna. Gött! Nu har jag jobbat ett par dagar och jag vill bara vara säker och kunna allting nu. Tycker det är så jobbigt när jag inte har koll på allt. Spelar dessutom ingen roll hur många gånger jag frågar om saker, jag måste liksom ha upplevt dem några gånger för att känna mig säker. Hade i alla fall öppningen på förskolan idag och det gick jätte bra. Alltid lite svårt dock när barnen inte känner en riktigt. Barnen är ju egentligen riktigt modiga som bara vågar bli lämnade på förskolan så, speciellt om det är en ny vuxen som barnen inte hunnit lära känna riktigt än. Och föräldrarna lämnar det dyrbaraste de har till oss på förskolan, det är väldigt stort egentligen! Men jag har i alla fall helt klart valt rätt yrke, jag måste bara komma in i alla rutiner först.
 
I morgon dimper förmodligen min personliga almanacka från {personligalmanacka.se} ner i min brevlåda. Wee! Blir roligt att komma hem till den. Dags för en dusch och sen lite fruktsallad innan sängen kallar.
 
Bildkälla

Första arbetsveckan avklarad

Har jobbat tre dagar som förskollärare nu, eller ja, jag tar ju inte examen förrän den 18:e men är typ förskollärare ;) det har känts jätte bra i alla fall, trots att det har varit väldigt få barn denna veckan och jag har känt mig lite överflödig ibland. Jag ör dessutom en person som är ganska observerande och försiktig till en början, men jag ska försöka att inte vara så mycket av den Evelina. På måndag börjar det på riktigt! kommer bli roligt.

Uppdatering om mitt brännsår under foten:
Det har nu utvecklats till en blåsa och jag har haft lite svårt att gå på foten för det har gjort ont, men det könns bättre nu. Kliar en del bara, men har lyckats att inte klia :) Jag tror att det läker fin fint där innanför blåsan :)

Fint prat det blev såhär en fredagskväll :p Nu är det natti natti som gäller för min del. Väckarklockan ringde vid fem i morse, är trött! Imorgon... sovmorgon!!RSS 2.0