Vårkänslor

Är så kär i den här jackan. Finns som trenscoat också men det har jag redan två, hehe. Min lilla svaghet. Tyvärr måste jag nog satsa på en bra jacka till jobbet istället. Har ingen bra jacka mot vind och regn nu till våren. Kommer ju vara ute en hel del på jobbet framöver. Denna finns på Zalando för 719:-
 

 

 

Beautiful day

Är så sjukt himla jätte pigg idag! Vad har hänt? Igår hade jag en så trött dag så det var inte sant. Somnade i ett par timmar på eftermiddagen till och med, men kunde ändå somna på kvällen. Mamma och jag var iväg till RUSTA och JYSK och handlade lite inrednings grejer till mig. Kuddar till soffan, gardiner och duschdraperi bland annat. Min syster har varit så himla hjälpsam och inrett vårigt hemma hos mig. Hon har verkligen ögon för sådant där.
 
Tänk vad man kan göra med en tråkig brun anslagstavla. Tack syster! Blir så fint hemma hos mig nu. I eftermiddag blir det möjligtvis en promenad med Teddie igen. Så fint väder så det går ju inte att sitta inne hela dagen. Men först måste jag laga till lite käk.
 
 

 
    
 
 
 
 
 
 

All truly great thoughts are conceived by walking - Friedrich Nietzsche

Min lillasyster åkte till Usa i fredags och blir borta i tre veckor så jag har fått äran att ta hand om hennes lilla hund Teddie. Luffsen och Teddie busar verkligen hela tiden. Känner mig lite elak när jag säger åt dem att lugna ner sig, för de har så roligt. Men jag är inte van vid en hund som fäller så mycket och tror jag är lite allergisk mot plutten. Det bara yr päls här när de leker. Blir inte så mycket gosande dessa tre veckor tyvärr vilket är väldigt synd för han är så gosig. Har ni inte gosat med en Shiba inu så har ni missat något alltså. En mycket engergisk hund är han i alla fall så det fick bli en timmes promenad med bara honom medan Luffsen fick vila hemma efter allt busande. Helt svettig blev jag haha. Nu tänkte jag ta mig ett fotbad :)
 

 
 

Hanna och Antons design

Även dessa två har väntat oerhört länge på sin design. Sorry! Besök deras blogg om ni vill läsa om Prinsessan och Apan {här}
 


RSS 2.0