Söndag

Redan Söndag igen och en ny vecka är snart här. Min Höst/vinterjacka är för sista gången tvättad och ska in i garderoben för att inte tas fram förrän i Oktober! Punkt! Jag vägrar behöva använda den något mer nu. På grund av kylan som varit nu under våren så har jag inte kännt någon stress med att köpa nya vårskor eller sommarkläder och liknande. Snart kommer väl sommarvärmen med en smäll och så står jag där utan kläder istället. Haha! Men det är inte roligt att köpa klänningar när inte rätta känslan är där och det i princip är vindar med minusgrader.
 
Jaja, upp med humöret! Ikväll ska här ätas tacos med fina magnus och titta film. Det kan ju inte bli annat än
 
mysigt i alla fall.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Lördagen när den är som bäst!

Idag blev det en heldag med min härliga brors familj! Hamburgare på en parkbänk i solen följt av massa lek på Leos Lekland. Vi avslutade såklart med fika! Busungen på översta bilden är det busigaste ungen jag känner. Snabb som en blixt och så go! han vet nog om hur söt han är också den rackarn :P Sötnosarna på bilden nedanför är de mysigaste som finns de med =) Skulle kunna krama dem en hel dag.
 
Det är alltid leka trevligt att träffa er! Tack för en kanon dag Johan och Mia.
 
 
 
 

It is not how much we have, but how much we enjoy, that makes happiness.

Det är början på Juni och det känns som att sommaren äntligen är här. Underbart! Det märks så väl på alla jag känner hur solen påverkar hur vi mår. När det är fint väder är alla överlag mycket gladare, även jag själv. Idag har mitt tålamod varit med mig dessutom, vilket underlättar på jobbet. [Förskollärare]
 
Jag räknar ner till semester, bara fyra veckor kvar. Det är verkligen välbehövligt!
 
Det blev lite ändrig av min design idag, känns bra när man får till det!
 
 
 
En glad rödtott!
 


RSS 2.0