Enthusiasm is excitement with inspiration, motivation, and a pinch of creativity

 
Söndagskaffet är uppdrucket och morgonen är förbi. Det låg lite snö på marken när jag vaknade idag och jag hoppas det kan få ligga kvar. Igår övningskörde jag runt lite här i byn och även runt till grannbyn och runt Nässjö. Magnus fick lura runt mig lite. Han vet hur han ska ta mig.
Hade jag vetat att jag skulle få åka igenom så många rondeller så hade jag bara blivit nervös.
 
Idag blir det en lugn dag och i eftermiddag bär det av hemmåt.
 
Jag är i ett så stort behov av tröjor och toppar. Men det är så tråkigt att inte kunna använda dem på jobbet.
Det är ju där man är hela dagarna. Tyvärr så blir det en del fläckar och annat ganska fort på kläderna. För att inte tala om knäna på jeansen.
Livet som förkollärare.
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla kläder finns på Kappahl.se.

I love sleep. My life has the tendency to fall apart when I'm awake, you know?

Mina drömmar har varit så oroliga den senaste tiden och jag vaknar ofta på natten. Det senaste så har jag dessutom varit så täppt i näsan att jag vaknat mitt i natten av att jag är jätte torr i munnen och halsen av att ha andats genom den. Jag drömmer till och meda att jag är torr i munnen. I mina drömmar får jag slicka mig om läpparna och dricka vatten och ha mig. Jag kan inte ens drömma i lugn och ro bara för att jag inte kan andas genom näsan.
 
Såg ett inlägg på en annan blogg, hon hade städat i ordning i sin data hörna. Jag blev så sugen på att fixa iordning. Men så tänkte jag att jag sitter ju aldrig där ändå så varför slösa tid på det?
 

Shopping med min kära mamma

Efter besöket hos vårdcentralen och efter att jag hämtat ut salva mot mina exem tog mamma och jag en tur på stan. Min tanke var att uppdatera lådan med bh:ar. Men av någon anledning var kassarna lite fler när vi gick hem åt. Lite nya Jeans, som jag verkligen behövde, alla jag har, har krupits sönder på jobbet och gjort hål i knäna. Vanligtvis brukar jag sällan hitta något på rean, men idag hittade jag några fynd på Kappahl. Lite tröjor och T-shirts. Rundan avslutades på Twilfit och jag hittade mina fynd även där. Jeansen från Vila, är UNDERBARA. Dragskedja baktill och hög i midjan med stretch.
 
Framför mig nu har jag lite jobb som ska göras, men lite mys framför Sex and the ciity season 4 ska nog också hinnas med. Jag skickade en bild från tvn, när jag tittade, till min syster. Hon skickade tillbaka replikerna från just den scenen. Någon som tittat liiiiite mer på serien än jag, och jag har sett den några gånger. Hehe.
 
 
 
  
 
 
 
 

Kristallsjukan

Det känns som att jag får allt på samma gång och jag orkar inte mer nu. Igår kväll mådde jag mycket bättre efter förkylningen, men så strax före jag skulle gå och lägga mig blev jag så väldigt yr. Jag tänkte att det säkert bara var trötthet eller liknande så jag gick och la mig och hoppas på att jag skulle somna fort. Somna gjorde jag, men när jag vaknade upp i morse så var yrsel fortfarande kvar och den hade blivit värre. Jag kunde inte göra frukost, jag kunde inte gå på toaletten. Jag kunde inte göra något annat än att ligga helt stilla i soffan. Denna yrsel resulterade i att jag kände mig illamående och jag fick gå och kräkas flera gånger. Det kändes bättre när jag låg helt stilla men så fort jag rörde huvudet eller satt upp eller liknande så blev jag jätte yr och illamående.
 
Jag blev såklart otroligt orolig, men sköterskan på vårdcentralen tyckte det lät som kristallsjukan. Detta har pågått i flera timmar idag. Till slut hittade jag ett bra läga i soffan och somnade. När jag vaknade ungefär en timme senare mådde jag mycket bättre. Nu har jag enbart huvudvärk och det trycker lite bakom ögonen. Jag känner mig också väldigt utmattad, men det är väl inte så konstigt då jag inte kunnat äta något idag heller.
 
Jag önskar verkligen ingen detta! Det var fruktansvärt otäckt. Inte nog med att det känns som att hela världen snurrar och jag inte har balans så blev jag ju illamående med, så pass att jag kräktes flera gånger.
 
I morgon hoppas jag att det känns mycket bättre.

Saknaden är stor

Den senaste tiden har det hänt ganska mycket i mitt liv, vilket resulterat i stress och obalans. Jag tror att det också är därför som jag blivit mer mottaglig mot förkylningar. Jag åkte nu på det igen och jag hade verkligen tänkt kämpa mig iväg till jobbet idag, men den dunkande huvudvärken tog över och det gick inte. Huvudvärken tycks må väldigt bra av att bo i mitt huvud, jag däremot tycker inte om den alls. Ipren hjälper något men jag tror att det är bihålorna som spökar. Men efter en heldag i soffan med film efter film, med ett par korta hundpromenader emellan det, känner jag mig lite piggare.
 
Jag har känt mig så fruktansvärt tråkig i helgen. Tycker synd om Magnus som har fått dras med mig. Varit så deppig.  Men jag hoppas att det blir bättre när förkylningen blir det. Det ä som att förkylningen gjorde att bägaren rann över.
 
Det är inte många som läser min blogg, men om det så bara är för mig själv så vill jag skriva ner det här. Den 4:e december var till en början en helt vanlig fredag. Barnen på jobbet låg på vila och jag dokumenterade lite på datorn innan jag skulle på rast. Min kollega kommer in till mig och meddelar att någon frågar efter mig. Jag gick ut till hallen och möttes av min mamma. Jag förstod nog egentligen bara jag såg henne vad det gällde, men jag ville inte tro det. Min pappa gick bort den morgonen. Jag fylldes av en sådan tomhet som är svår att förklara och en ånger av alla gånger jag inte ringde honom eller hälsade på honom. Han har varit sjuk i flera år och den senaste tiden åkte han mycket fram och tillbaka till sjukhuset. Nu när det gått en liten tid kan jag ändå för hans skull vara glad att han inte behövde lida mer, men allt jag vill är att få träffa honom en gång till. Det har varit en tid av mycket gråt och det väldigt mycket upp och ner, men jag är glad att jag har en pojkvän som kan stötta mig i det här och det har han verkligen gjort.
 
Saknaden är stor och jag har aldrig drömt så mycket om min pappa som jag gjort den senaste tiden. På ett sätt är det fint att jag kan få träffa honom där.
 
Jag älskar dig pappa


RSS 2.0