Saknaden är stor

Den senaste tiden har det hänt ganska mycket i mitt liv, vilket resulterat i stress och obalans. Jag tror att det också är därför som jag blivit mer mottaglig mot förkylningar. Jag åkte nu på det igen och jag hade verkligen tänkt kämpa mig iväg till jobbet idag, men den dunkande huvudvärken tog över och det gick inte. Huvudvärken tycks må väldigt bra av att bo i mitt huvud, jag däremot tycker inte om den alls. Ipren hjälper något men jag tror att det är bihålorna som spökar. Men efter en heldag i soffan med film efter film, med ett par korta hundpromenader emellan det, känner jag mig lite piggare.
 
Jag har känt mig så fruktansvärt tråkig i helgen. Tycker synd om Magnus som har fått dras med mig. Varit så deppig.  Men jag hoppas att det blir bättre när förkylningen blir det. Det ä som att förkylningen gjorde att bägaren rann över.
 
Det är inte många som läser min blogg, men om det så bara är för mig själv så vill jag skriva ner det här. Den 4:e december var till en början en helt vanlig fredag. Barnen på jobbet låg på vila och jag dokumenterade lite på datorn innan jag skulle på rast. Min kollega kommer in till mig och meddelar att någon frågar efter mig. Jag gick ut till hallen och möttes av min mamma. Jag förstod nog egentligen bara jag såg henne vad det gällde, men jag ville inte tro det. Min pappa gick bort den morgonen. Jag fylldes av en sådan tomhet som är svår att förklara och en ånger av alla gånger jag inte ringde honom eller hälsade på honom. Han har varit sjuk i flera år och den senaste tiden åkte han mycket fram och tillbaka till sjukhuset. Nu när det gått en liten tid kan jag ändå för hans skull vara glad att han inte behövde lida mer, men allt jag vill är att få träffa honom en gång till. Det har varit en tid av mycket gråt och det väldigt mycket upp och ner, men jag är glad att jag har en pojkvän som kan stötta mig i det här och det har han verkligen gjort.
 
Saknaden är stor och jag har aldrig drömt så mycket om min pappa som jag gjort den senaste tiden. På ett sätt är det fint att jag kan få träffa honom där.
 
Jag älskar dig pappa

Kommentarer
Anonym

2016-04-22 22:44:24
Anonym

2016-04-22 22:50:15

Kommentera gärna inlägget, men tänk på att:
- Jag gör inte gratis designer. Vill du att jag ska göra en design till dig?
  Mejla efaag@hotmail.se

- Reklam eller spam uppskattas INTE och publiceras ej.
- Jag följer inte din blogg om jag inte gillar den.
- Jag svarar gärna på designfrågor. Fråga på!


 Kommentera inlägget här:

 Namn:

 Mejl:

 Blogg:

 Skriv:


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0