I would walk a thousand miles jujst so you can hatch

I förmiddags gav sig Magnus och jag iväg på pokémon jakt och för att kläcka våra ägg. Jag hade två 10km ägg som jag ville kläcka och någon 5km. Magnus hade 5 och 2km på sina.
 
Det blev både nya och gamla Pokémons på vägen och vi fick mycket sol. Jag fick Hitmonchan i ett av mina 10km ägg och Pinsir om jag inte minns fel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andra nya Pokémons som jag fick idag var: Ponyta, Electrode, Geodude, och Seel
http://assets.pokemon.com/assets/cms2/img/pokedex/full/077.png
 
 
En bra dag helt enkelt för en lvl 12 Pokémon tränare. :)

Pokemon Go

Som många andra spelar även jag Pokemon Go! Jag började några dagar efter att det släppt i Sverige men kom snabbt ifatt Magnus ;)  Men lite tips från nätet så har jag tagit mig till lvl 11. Vi märkte ganska snart att det är en nackdel att bo på "landet". Det verkar vara i folktäta områden som Pokemonsen tycker om att vara så det blir en del utflykter. I går var jag dessutom ute och gick i skogen i 1,5 timme för att kläcka mina ägg.
 
Jag undrar om Pokemon Go kommer vara ett spel som fortsätter vara populärt eller om det kommer försvinna mer och mer när sommarlov och semester tar slut? Hittils har jag 40 pokemons i Pokédex.
 
 

Den årliga sommardagen med tjejerna

Varje år försöker jag och mina tjejkompisar att träffas en dag på sommaren. Vi träffas inte bara då, men den här dagen är lite speciell för vi gör alltid samma sak just den här dagen. Vi brukar mötas upp vid Röttle badet där vi har knytis och grillar och bara har en trevlig stund. Efter det tar vi en tripp in till Gränna för lite äventyrsminigolf och glass ätande. Detta gjorde vi även i år.
 
 
 
 
 
 
Det blev grillad fläskfilé och majskolvar med potatissallad och grönsallad. Värmen krävde vattenmelon och mycket vätska. Efteråt fick vi till och med i oss lite marsmallows doppade i smält choklad. Mmmums! Det blev till och med ett dopp i Vättern!
 
 
 
 
Minigolfen fet- torskade jag! Men det var roligt ändå! Vad man än gör med de här tjejerna så är det något värt att minnas! Kommer alltid tycka om dem enormt mycket! Nu ska vi bara boka in höstens tema-middagar!
 
Det blev också en del pokemon letande när vi var där. Dock så var det bara jag som letade, men jag hittade många nya fina fiskar i vattnet! :)
 
 
 

Eter regn kommer solsken

Det blir mycket tid inne den här första semesterveckan känner jag. Men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Jag kan tycka at det är ganska mysigt att gå skogspromenader i regnet bara jag har stövlar och regnkläder på mig. Känslan när man kommer in efter en sådan promenad är ju nästan obeskrivlig. Ett irritationsmoment dock är när man får springa in och ut efter tvätten. "Häng inte tvätten ute" tänker kanske du då, men om det knappt syns något moln på himmelen då och sen tio minuter senare så regnar det. Det är ju  inga småskrurar heller direkt. Men.... hittills så har jag faktiskt inte brytt mig om regnet så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Det blir ju inte torka i alla fall och after all..... efter regn kommer solsken!
 
 
 
 
 
 

När jobbet avbryts av en välförtjänt semester dansar vi av glädje

Det var med ett stort välkomnande som semestern äntligen kom. De sista minutrarna på golvet på förskolan där jag jobbar, var både rastlösa och pirriga. Snart...snart skulle jag gå för att inte komma tillbaka på fyra veckor. "Ska du ta semester nu eller?" Säger en kollega till mig och ler, några minuter innan jag egentligen slutar. Jag tittar upp mot henne, reser mig upp samtidigt som jag sträcker ut armarna över huvudet och gör ett glädjande litet hopp följt av en semesterdans.
 
Den kvällen firade jag och min kollega med god mat och gott rosévin. Det blev en lång och härlig kväll med många skratt. Om fyra veckor är vi utvilade och kommer tillbaka till golvet på förskolan där vi jobbar för att träffa alla underbara barn och kollegor igen. Då är vi taggade för ett nytt år.
 
 


RSS 2.0