2010-09-07
 18:05:12

Har ännu en gång ändrat lite på min design

Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut. Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.

Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.
Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.

Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.

Ja nu har jag ännu en gång ändrat lite. Det blev inga höstfärger trots att det är höst här snart eller den kanske redan kommit. Jag gör ett litet testinlägg för att se hur det ser ut.


2010-07-28
 13:14:19

testtest


2010-07-28
 13:11:39

........


2010-07-28
 13:07:35

....


2010-04-10
 22:17:28

Så dags att lägga in den på min riktiga blogg!

Nu är det dags att lägga in designen på min riktiga blogg! Så ni som kommenterat här: Jag råder er till att
kommentera på min blogg som jag faktiskt skriver på. Detta är bara en blogg som jag testar designer på.

Här är adressen till min riktigt blogg: www.silverninas.blogg.se

2010-04-10
 21:25:43

Ett till testinlägg

Vi testar en gång till. Vi testar en gång till. Vi testar en gång till. Vi testar en gång till. Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till. Vi testar en gång till.Vi testar en gång till. Vi testar en gång till.Vi testar en gång till. Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.Vi testar en gång till.v

2010-04-10
 21:24:55

Ett testinlägg

Detta är ett test inlägg. Jag tänkte att det kunde vara bra att se hur det blir när jag skriver något i bloggen. Jag har suttit hela dagen med denna designen hela dagen verkligen. Men det berodde till stor del på mitt redigeringsprogram då det var tvunget att haka sig hela tiden. Blä liksom. Men nu är designen i allafal kvar. Kankse några fler saker bara

2010-04-08
 17:23:36

Välkommen till min nya blogg!

test test test testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest test test testtest testtest testtest testtest testtest test test testtest testtest testtest test test testtest testtest testtest test test testtest testtest testtest test


Jag är en tös på 21 år och mitt namn är Evelina. Jag pluggar på Lärarhögskolan i Jönköping till Förskolpedagog och min högsta dröm är att skriva klart min fantasyroman.

Ta kontakt med mig genom mejlen: evefaa_89@hotmail.com

Bloggen ses bäst i Mozilla Firefox

RSS 2.0