Beställ bloggdesign av Silvernina


Janinas Bloggdesign

Janina ville ha en design av mig och gav mig ganska så fria händer. SÅ här blev designen. Besök henns blogg genom att klicka på bilden. :}


Design till Salu

En härlig vintrig/julig design. Jag byter ut bilderna till dina egna om så önskas. Först till kvar är det som gäller.

Pris:  150 kr

Klicka på bilden för att se den i verkligt format.

 


Julklappisar

Det börjar bli senare och senare här. Dock så blir det ju inte mörkare i alla fall :} Har suttit hela kvällen och tittat på gamla filmer så tidigt som 2002 filmat med videokamera. Minst röst låter inte som den ska, haha! Jag kan verkligen inte höra att det är jag ens om man inte ser att jag rör på munnen :} I morgon åker vi till pappa och firar lite jul eftersom att han inte är med på julafton.

 


Julklappsrim!

I går kväll slog jag in alla julklapparna, så nu när det är avklarat vill jag gärna komma på rim till dem. Min bror Johan och jag har suttit en stund efter middagen och försökt komma på lite rim till olika klappar och fett bra blir dom! Dock har vi inte funderat på några rim till julklapparna som jag ska ge. Men det hinner vi nog med sen. Det städas just nu på övervåningen och själv så tänkte jag hoppa in i duschen nu medan den är ledig.   :}

Brukar ni hitta på rim till era julklappar? Jag tycker att det blir så mycket roligare då.

Thinking of You

Thinking of You™ Eau de Parfum 29mlMaryKay.se

Fridahs design

En design som både är vintrig och vårig. Besök hennes blogg genom att klicka på bilden.


Fika hos fina mamma

Sov skrämmande länge idag. I morgon är det andra bullar som gäller. Och på tal om bullar så var jag på fika hos mamma idag och fick smaka på hennes ljuvligt goda saffransbullar. Mums! SJälv tog jag med nybakad banankaka :}

Efter fikat har jag suttit med bloggdesign och även hunnit med lite dataspelande. Tycker att det är så grymt roligt att fler och fler upptäcker mig och vill köpa bloggdesign :} Wee!

I morgon ska jag på A6 och trodde först att jag skulle få gå själv eftersom att min storasyster inte kunde i morgon. Men mamma hade också lite att uträtta så jag slipper gå själv. Efter det hade jag gärna hunnit med en löprunda med Sanna och Josefine, men får se vad jag hinner med innan jag ska följa med Johan och Mia hem till dem. Stannar sen där tills på Lördag! Wee!!!! :D Ska bli så grymt roligt!


Min fina mamma

Räkna får

Skräddaren led av sömnlöshet och hans kolega föreslog den klassiska metoden att räkna får. Dagen därpå uppenbarade sig skräddaren ännu mer hålögd och mer sömnig än förut.
- Va, fungerade det inte?
- Nja. . . jag räknade in över 2000 får, sen klippte jag dem, skickade ullen till ett väveri. . . fick tillbaka en stor rulle tyg. . . började klippa och sy kappor . . det blev 875 stycken. Sen låg jag vaken resten av natten och undrade var i herrans namn jag skulle få tag i foder och knappar till alla kapporna . . .

Fin kväll med tjejerna

Igår var jag, Sanna och Jjosefine runt på stan på dagen, tog en fika på malmborgs innan vi gav oss iväg till bowlingarenan. Kass var jag minst sagt, men det var hemskt roligt :D Filmkväll i soffan hemma hos mig blev det sen ,med nyttiga morotsstavar och dipp.

 

 

 

 

En riktigt go kväll! Just ja, vi åt ju på Burger King också :D Mums!

 

“Stories are like fairy gold, the more you give away, the more you have.”

I morgon blir det stan med kompisar och lite mat och bowling på det. Film hemma hos mig som avslutning :} Wee!


Jullov

Idag var sista dagen i skolan. Två veckors jullov är vad jag har framför mig nu :} Yey! Har lite bloggdesign att sitta med också, så det är roligt att fler hittar mig och vill beställa :}

 


En fullspäckad vecka

Pinsamt dålig uppdatering här inne måste jag säga. Men det har varit en fartfylld vecka. Lucia i Tisdags, vilket var något av det roligaste jag gjort faktiskt. Gick upp 4.30 på morgonen och Lussade med klassen i musikspecialicering i Aulan på Högskolan. Det var så mycket folk att vi gick göra det två gånger, vilket inte var planerat. Mitt ljus hann brinna ner innan det var klart andra gången, hehe ;} På kvällen var vi och Lussade i Sofiakyrkan där det var över 1000 personer i publiken, och de fick stänga dörrarna och stoppa människor i dörren som ville in, för att det inte fick plats.

Trots att mamma inte mådde så bra så kom hon kvart över 18 och satt på första raden och filmade allting med min folmkamera. Super roligt! Ska fråga min bror om han kanske kan hjälpa mig att bränna ut det på skiva :}

På Onsdagen var det tenta i musik och avslutning. Sen har jag övat Drama till vår dramaföreställning som vi ska ha efter jul. I eftermiddags var det uppvisning på gitarrkursen, där vi fick visa vad vi lärt oss under terminen.

Idag fick jag även lite panik över att det snart är jul och att jag fortfarande har julklappar kvar att inhandla! Hur lyckas jag alltid göra allt i sista stund?


Nej! Nu kallar sängen! Men först . . . ett glas kall mjölk.

Vem ska bli vinnaren av idol 2011?!

Jag vet inte vem jag vill ska vinna idol! Jag har älskat Robin enda från första början. Jag tyckte Amanda var grym i början också, för hon gjorde verkligen sin grej. Men jag har så tröttnat på henne. Det blir bara samma sak varje gång. MEN grejen är att efter att de båda två har sjungit två låtar var så tycker jag att Amanda är bättre. Inte alls bra! Jag ville ju att Robin skulle vara bäst!  Jag får se hur de gör ifrån sig på vinnarlåten helt enkelt. Dock så har ju min åsikt ingen betydelse eftersom att jag inte ens röstar, men ändå! Jag vill inte tycka om Amanda, jag stör mig på henne och jag vet knappt varför. Jag kanske bara är avundjsuk haha :P

 Jag kan bli så trött!

Inte nog med att jag vaknar upp och har en sådan himla magknip så jag måste stanna hemma från skolan, så måste jag träffa på HONOM ute idag igen! Jag lyckas varje gång gå ut med Luffsen samtidigt som HAN! Min söta lilla vovve har en tendens att källa ut andra hundar och om jag låter honom hälsa så blir det lätt att Luffsen naffsar till den andra hunden. Så jag håller alltid kopplet kort och bara går förbi när andra hundar kommer.

Men nej det gör ju inte han. Hans lilla pudel är hur tyst som hellst, men nyfiken i en strut är den! Hans hund går aldrig fot utan han har alltid kopplet helt ute så hunden får gå där den vill. Och ALLITD när jag försöker gå förbi med luffsen så ska han stanna och låta hans hund gå fram till luffsen. Ibland har jag satt mig ner för att lugna ner luffsen och sagt till honom att han ska vara tyst. Och då bara står mannen kvar där med sin hund och skiter i att Luffsen ser ut att vilja sluka hans hund! Hur dum får man vara!

Idag sa jag till honom att det inte gör saken lättare att han ska stanna upp, utan att det är bättre att han går förbi som jag gör. Men han verkade inte lyssna på vad jag sa. Han bara stod och lät hans hund nosa på Luffsen medan jag höll hårt i Luffsens koppel. Men då släppa jag på kopplet och lät Luffsen göra vad han ville. Dock så skällde han bara och jag fortsatte förklara för honom att det bara gör saken värre att han ska stanna när jag försöker gå förbi och att min hund faktiskt kan naffsa hans hund. Men han bara skrattade och sen gick han vidare. Så tittade han på mig och jag tittade tillbaka med ett riktigt irriterande uttyck, då säger han.
- Förlåt men jag hörde inte vad du sa, jag hör lite dåligt.

AAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!! Vad trörtt jag blir! Nästa gång ska jag banne-mej låta Luffsen äta upp hans hund så får vi se vem som skrattar då!


Zakiyas Design

Klicka på bilden för att komma till bloggen Typeelikeagirl.

 


Smaffs design

Min blogg har inte varit det minsta aktiv den senaste tiden. Jag har inte ens fått i ordning min julgran här inne. Dåligt av mig! I helgen åker den upp! Då kan jag få lite julstämmning :)

Under tiden har jag jobbat med lite bloggdesign. Till fiskbloggen Smaffare.blogg.se
RSS 2.0