Semestern går mot sitt slut

Semestern går mot sitt slut och verkligheten är tillbaka på måndag. Det är lite blandade känslor kan jag erkänna. Det har varit så skönt med fyra veckors semester med Magnus och vädret har varit helt underbart. Dock har jag gått med en urinvägsinfektion i över två veckor som jag äntligen fått antibiotika emot, så nu känns det äntligen bra igen. Måste erkänna att det förstört en del för mig under ledigheten, men jag har haft det så enormt bra i alla fall.
 
Verkligheten är dock lite välkommen också. Det är nytt jobb som gäller, vilket ska bli väldigt spännande. Men samtidigt nervöst såklart. Hoppas att detta är det sista nya jobbet på ett bra tag.
 
Men det är faktiskt några dagar kvar av semester än och imorgon står det roadtrip på schemat. Sanna, Klint och jag tar en omväg till Söderköping och smultronstället för att äta "lite" glass. [Min hund fes just när jag skrev denna meningen, mysigt.] Det kommer bli en bra dag i morgon.
 
Inväntar en fin plånbok från etsy. Det är första gången jag beställer något där ifrån, så jag hoppas bli positivt överraskad och inte tvärt om.
 
 
 
 
Det är den till vänster som jag beställt. Håll tummarna för att jaga blir nöjd. 

 
 
 


RSS 2.0